Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (196)
Filtrovať recenzie
197 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
31
56
37
48
25
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
31
56
37
48
25
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16197 recenzií
Recenzované: 26. júla 2019

Do hotela Donat sme prisli na letnu dovolenku na odporucanie z CK, ktora chvalila fantasticku stravu a krasnu plaz. Po recenziach som sa obavala ako bude vyzerat ubytovanie ale ku podivu splnilo lepsie odporucania- je to stary hotel, snaha o rekonstrukciu bielej vyssej budovy tu bola ale len na oko, podme to zhrnut:
+ cista izba, zariadenie ok, plochy televizor,
-kupelna kde sa ledva zmestim a to potrebujem dcerku prenasat na rukach(takze sa tam bez otlkania nevojdem), nedala sa kupit rodinna izba, inak by som isla tam, strava je hrozna ale ze doslova - kompoty su z konzervy, co je na obed to je aj na veceru, neda sa ze si obmenite ako klasicky pri svedskych stoloch, ovocie je tam uz tak dlho ze az hnije (broskyne, jablka). Banany na ranajky doplnali ale tak ze ich doslova hadzali do misky (jasne ze potom nevydrzia), jogurt klasicky biely tak tekuty ako mlieko a syry obschnute a smrdeli. Podotykam ze nie som narocna, na ranajky mi staci jogurt vlocky a banan ale moje dieta sa musi najst a nedam jej syr ktory smrdi.
Jedalen velka ale na tak velke mnozstvo ludi by mali byt aspon 2 samostatne kuty s jedlom (doplnali stale) az na melony, pri nich platilo co si nestihnes zobrat hned nemas. Takze strava velke minus- vsetci chvalili, tak mi vychadza ze sa pohorsili.
K plazi:
Pre mna najhorsia v celom HR od Istrie po Gradac- kamene vo vode su bezne ale tu su slizke a voda strasne citit rybacinou. Este ze mame auto a mozeme kazdy den cestovat inam. Keby som toto vedela, beriem apartman inde a so stravou v restikach.
Takze za mna nevratim sa ani zadarmo.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Dvekacky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. septembra 2018

Hotel Donat sa skladá z dvoch budov, pričom jedna pripomína klasický internát a tá druhá zase zastavený čas. No čistota v nich je na dobrej úrovni. Na výťahy ste museli čakať pravidelne celé poriadne dlhé minúty. Po ich príchode ste zistili, že je v nich horúco ako v saune. Strava bola výborná, ponuka rôznorodá, personál ochotný a milý. Okolie hotela včetne bazéna a pláže bolo pekné a čisté. All inclusive pri bazéne mimo raňajok, obeda a večere nebol žiadny. Nápoje len domácej produkcie. Suma sumárum dá sa tu stráviť pekná dovolenka, no bez nejakých väčších, no nie prehnaných nárokov.

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi casio336.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel Donat je príšerne starý a príšerne starí boli aj všetci hostia okrem nás. Strava ok, pivo víno neobmedzene, no na pláž si viete iba decovy pohárik umelý zobrať, na izbu nič. Nabytok v izbách ako u prababky na dedine, kúpeľňa detto. Z personálu boli všetci veľmi mili. Okolie hotela teda pláže sa nedajú nazvať pláže, len betón a móla, piesočnatá pláž poblizku nie je piesočnatá ale skor bahenna. Aj keď za minimum peňazí, prostredie či vonku alebo dnu katastrofa. O 22,00 hod všade ticho, dôchodcovia už spia.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
2  Poďakujte používateľovi _bep303.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia tsimac, General Manager v zariadení Hotel Donat.Zodpovedané: 16. júna 2018
Prekladač Google

Dear by _bep303,
First of all we would like to thank you for spending time to write a review through TripAdvisor.

Guest satisfaction is always our highest aim and we do whatever we can to achieve this at all times. Our most sincere apology as we failed you this time. But rest assure that our staff do really their best for making the stay of each one of our guests comfortable as possible. Nevertheless, we are always looking for ways to improve guest experiences because guest satisfaction is very important for us.

Once again thank you for having chosen our hotel. We do hope that we will have the opportunity to welcome you back again and that you might consider giving us a second chance.

Kind regards,
On behalf of the hotel Donat team
Toni Simac, GM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. júla 2016

Izby sú skromnejšie. Izby upratovali každý deň, vždy sme mali čisté uteráky. Strava je skvelá. Nápoje nealko , alko super. My, ako 4 členná rodina sme boli maximálne spokojní. Nezabudnite si pribaliť niečo proti komárom do zásuvky.

Dátum pobytu: júl 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi ZanetaO10.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia tsimac, General Manager v zariadení Hotel Donat.Zodpovedané: 31. júla 2016

Vážená Zaneta O,

V mene zamestnancov našeho hotela, aj menom svojim, Vám d´akujeme za Vašu pochvalu. Sme vel´mi potešeni, že ste ocenili našu starost´ okolo čistoty, a že sme splnili Vaše očekavania aj s ponukou stravovania.
Čo sa tyka komarov, na recepccii je možne dostat´ (bezplatne) aparát proti komárom, je nám luto, že ste nemali tuto informaciju.
Ešte raz vel´ka vd´aka od celého timu hotela Donat, a dufáme, že se opat uvidíme.
Srdečne zdravia
Toni Šimac, GM

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 23. júna 2014

Bol som ubytovaný v hoteli Donat v Zadare. Je to trojhviezdičkový hotel, ktorý ponúka služby all inclusive. Nachádza sa asi 3 km od historickej časti mesta Zadar. Predtým, ako som sem išiel, som si prečítal rôzne recenzie na tento hotel. Niektoré boli hrozné a niektoré úplne super, takže som sa trochu obával, čo ma tu čaká.

Hotel Donat je ako stvorený pre tých, ktorí chcú na dovolenke trochu ušetriť. Služby all inclusive zahŕňajú raňajky, obedy a večere a neobmedzené množstvo miestneho vína, piva a nealkoholických nápojov, a to od desiatej ráno do desiatej večer. A pre ľudí zo Škandinávie, ktorí sú zvyknutí platiť vysoké dane za predražené jedlo a nápoje, je to naozaj dobrá ponuka.

Hotel bol naozaj čistý. Viackrát som si všimol, že tu stále niekto niečo upratuje. Bazén zodpovedá trojhviezdičkovému hotelu. Nebol síce úžasný, ale svoj účel rozhodne splnil.

Len 40 metrov od bazéna sa nachádza pláž, na ktorú sa dostanete cez malý lesík. Ak sa chcete kúpať v slanej vode, nemáte to ďaleko.

To, čo si ľudia predstavujú pod slovom „pláž“, sa rôzni od jednej krajiny k druhej, no piesočnatú pláž v Zadare nájdete len ťažko. Všade samé skaly a kamienky. A poriadne ostré. Určite si doneste topánky do vody.

Blízko bazéna sa nachádza hotelový bar. Tu veľmi „vhodne“ umiestnili páčky na čapovanie nápojov z vonkajšej strany baru, aby sa k nim zákazníci ľahšie dostali. Zakrátko sa tu z každého stane vyučený „výčapník“.

V reštaurácii ponúkali miestne víno - biele aj červené. Už si nepamätám, aká to bola značka, ale na to, že to boli domáce vína, mi celkom chutili. (Rada: Do bieleho vína si hoďte kocku ľadu). A nečakajte skvelú chuť, akú má červené víno Barolo.

Nepáčilo sa mi, že hostia s all inclusive museli stále nosiť biele náramky, ktoré vyzerajú ako tie, čo vám dávajú na koncertoch alebo v nemocnici. Hneď v prvý deň som ho roztrhol a dal dole z ruky. Nechcel som na prechádzke po meste vyzerať, akoby som práve utiekol zo sanatória. (Rada: Keď sa vrátite do hotela, jednoducho si ho zase navlečte a zalepte lepiacou páskou – tá sa vám určite zíde.)

Keď ste si od čašníkov na bare vypýtali nápoj alebo čokoľvek iné, na čo sa služby all inclusive nevzťahovali, na ich tvári sa zračil výraz plný strachu. Najskôr vám trasľavým hláskom povedali „nie“ a potom dodali, že si za to musíte priplatiť. Jasné, že som vedel, že si budem musieť priplatiť. No myslím si, že mali takéto obavy preto, lebo majú zlé skúsenosti s lakomými nemeckými dôchodcami. (Rada pre čašníkov: nenaberajte ľad zo stroja rukami/prstami. Vždy, keď som si vypýtal pohár ľadu, nabrali mi ho rukami.)

Strava bola nad moje očakávania. Na raňajky sa klasicky podávali vajíčka na rôzne spôsoby, studené nárezy, cereálie a podobne.

No obedy a večere naozaj prekonali moje očakávania. Medzi siedmou a desiatou ste si mohli dať buď teplé jedlá, studený nárez alebo ovocie či dezert. V jednej recenzii sa niekto sťažoval, že tu podávali rôzne druhy cestovín, ktoré vždy pripravili na bolonský spôsob. Musel to napísať len hlupák. Cestoviny musia byť, v tom spočíva dôvtip takejto reštaurácie. Nevšimol som si, že by v reštaurácii pobehovali plačúce deti, ktoré nemajú čo jesť. Cestoviny nemôžu stiahnuť z ponuky. My, nezadaní dospelí, cítime pokoj na duši, keď si ich dáme.

Výber jedál bola fakt široký – počnúc od mäsa až po miestne morské jedlá. Myslím si, že ponuka bola dosť rôznorodá. Ja som si vždy v hotelovej reštaurácii našiel niečo nové, na čom som si pochutil. Za to hotel Donat naozaj chválim.

Jednolôžková izba, v ktorej som býval, bola síce trochu malá, ale bola čistá a mala balkón. Chyžné si svoju prácu odvádzali skvele. No jedno ráno som bol po opici a radšej som si na dvere zavesil visačku „Nerušiť“. Chyžné si to však preložili ako „robte poriadny hrmot a rachot, nech ma zobudíte“

Celkovo môžem hotel Donat všetkým stopercentne odporúčať, bol jednoducho skvelý. No pamätajte na to, že služby all inclusive tu až tak veľa nestoja, čiže v nich nie je zahrnuté úplne všetko. No cena hotela rozhodne zodpovedá jeho kvalite.

Celú recenziu mojej dovolenky v Zadare nájdete na stránke http://www.ungkarskokken.com/2014/06/zadar-cocktails-and-dreams/

Poďakujte používateľovi Ungkarskokken.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia tsimac, General Manager v zariadení Hotel Donat.Zodpovedané: 24. júla 2014
Prekladač Google

Dear Mr. Ungkarskokken, thank you very much for taking the time to review and recommend our hotel, we most certainly appreciate such excellent feedback. If you ever visit Zadar again, it would be a great honor to host you again.
Best regards,
Toni Simac, hotel manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie