Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chutne jedlo za prijatelne ceny”

Restaurant Groppo
Na pozícii č. 50 spomedzi 262 Reštaurácie v Zadare
Certifikát výnimočnosti
Cenový rozsah: 15 USD - 150 USD
Kuchyňa: Stredomorské
Možnosti stravovania: Raňajky, Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Podrobné informácie o reštaurácii
Možnosti stravovania: Raňajky, Otvorené do neskorých nočných hodín, Rezervácie
Zrecenzované: 15. septembra 2019

Pekna restauracia s bohatym menu. Jedla su v prijatelnych cenovych relaciach aj napriek tomu, ze sa jedna o centrum mesta.

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi dobrockypato.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (705)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

15705 recenzií

Zrecenzované: 31. augusta 2019

v reštaurácii sme boli tento rok už druhýkrát, úroveň reštaurácie je stále rovnako dobrá ako pred rokom, určite odporúčam

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi robertstrauch.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. augusta 2019

Odporúčam, s priateľmi sem chodíme pravidelne keď sme na dovolenke, lokalita reštaurácie je takisto super

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi sofiahanusova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. augusta 2019

Veľmi dobrá ponuka chutných a moderne servírovaných jedál za dobrú cenu, určite odporúčam, prídeme aj nabudúce.

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi paula_baskova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. júla 2019

Super jedlo za skvelé ceny! Veľmi pekné a moderné priestory a milý personál, takisto oceňujem rýchlu prípravu jedla.

Dátum návštevy: júl 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi karol_miezga.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restaurant Groppo, si pozreli aj

Zadar, Zadarská župa
 
Zadar, Zadarská župa
 
Zadar, Zadarská župa
Zadar, Zadarská župa
 

Navštívili ste Restaurant Groppo? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu