Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Najzaujímavejšie body recenzie
pekné počas večera

určite je to najkrajšie vidieť v noci , ale asi je to celkovo krajšie na fotkách ako v skutočnosti... viac informácií

Recenzované: 20. marca 2018
evi_blahova
Úžasný západ slnky

Ak plánujete byť v Zadare večer, nenechajte si ujsť toto lákadlo. V Sezóne si to určite neužijete v... viac informácií

Recenzované: 11. augusta 2017
Jozef C
,
Prešov, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (2 506)
  
Recenzie (2 506)
Filtrovať recenzie
2 506 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 149
772
419
111
55
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 149
772
419
111
55
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
162 506 recenzií
Recenzované: 31. augusta 2018

Hovori sa ze na tomto mieste je najkrajsi zapad slnka v chorvatsku … neviem posudit ale bol krasny! Koniec mola kde sa schadzaju stovky ludi aj na pozapadovu svetelnu sou s blizkou atrakciou vodneho organu, krasna prechadzka k miestu, vona slanej vody a vacsie lode / ale hlavne to slnko je z tohoto vybeku skutocne pekne ...

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi W298LEpetert.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Ohromná kopa ľudí pobehuje po inštalácií s úmyslom dupať čo najviac, hádam sa to rozsvieti. Treba počkať až kým je vonku naozaj tma, potom to ma túženy efekt :)

Dátum zážitku: júl 2018
1  Poďakujte používateľovi Marek L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. mája 2018

Pravdepodobne som túto atrakciu nepochopila,ale naozaj netuším čo na tom niekto vidí. Hlavne im to tam ani stále nefunguje.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Sightsee667664.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. marca 2018

určite je to najkrajšie vidieť v noci , ale asi je to celkovo krajšie na fotkách ako v skutočnosti a netreba si veľa od toho sľubovať.. oplatí sa ísť? určite ÁNO!

Dátum zážitku: júl 2017
2  Poďakujte používateľovi evi_blahova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. septembra 2017

Cez den to nieje nic zvlastne. Neviem ako vnoci, nevideli sme ako to svieti. Ludi tam vela bolo. Bolo tam cisto. Pekne okolie.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi jaroy33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie