Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Greeting to the Sun - Il Saluto al Sole
Dnes otvorené: 0:00 - 23:59
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Úžasný západ slnky

Ak plánujete byť v Zadare večer, nenechajte si ujsť toto lákadlo. V Sezóne si to určite neužijete v... viac informácií

Recenzované: 11. augusta 2017
Jozef C
,
Prešov, Slovensko
Krásny západ slnka

Pekné magické miesto,rada sa tu vrátim.Hra morských orgánov so západam slnka,silný zážitok.Blízko... viac informácií

Recenzované: 15. septembra 2019
Viera P
,
Myjava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (2 553)
  
Recenzie (2 553)
Filtrovať recenzie
2 553 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 177
785
422
113
56
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 177
785
422
113
56
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5102 553 recenzií
Recenzované: 13. septembra 2017

Cez den to nieje nic zvlastne. Neviem ako vnoci, nevideli sme ako to svieti. Ludi tam vela bolo. Bolo tam cisto. Pekne okolie.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi jaroy33.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Toto miesto bolo ospevovane, pre mna trochu sklamanim.
Doporucujem pri navsteve s malymi detmi, tie budu nadsene.....

Dátum zážitku: september 2017
1  Poďakujte používateľovi kimgoldpiestany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. augusta 2017

Ak plánujete byť v Zadare večer, nenechajte si ujsť toto lákadlo. V Sezóne si to určite neužijete v celej kráse, nakoľko všetci sa budú zdržiavať na svetelných paneloch. Napriek tomu stojí za to pristaviť sa.

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi Jozef C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Nikdy som nevidela tolko ludi cakat na zapad slnka. Bolo to velmi pekne zapad slnka bol nadherny a stalo ro za to ist sem.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi g_tiamon.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Toto je jediné miesto na svete :-) pozdrav suncu. Treba navštíviť večer. Tie farby ktoré uvidíte v kruhu na zemi sa naozaj oplatí vidieť. Je to naozaj krásne.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi veronika s.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie