Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Underwater Observatory Marine Park
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
pekne akvarium

pekne akvarium, observatorium podmorske aj lod s vyhladom na utes, korytnacky, ryby, zraloky, koraly

Recenzované: 21. decembra 2019
Dreamwolf-Arts
,
Bratislava, Slovensko
Pekné, ale...

Mohol to byť krásny zážitok, nebyť neuveriteľne "upatlaných" a znečistených (neočistených) skiel... viac informácií

Recenzované: 9. januára 2018
palkub
,
Trnava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (3 810)
  
Recenzie (3 810)
Filtrovať recenzie
3 810 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
2 217
1 126
365
77
25
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
2 217
1 126
365
77
25
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
273 810 recenzií
Recenzované: 9. januára 2018

Mohol to byť krásny zážitok, nebyť neuveriteľne "upatlaných" a znečistených (neočistených) skiel akvárií, v prvom z prehliadkových pavilónov. Ďalej to už bolo podstatne lepšie. Návšteva bola na prelome rokov 2017-2018. V každom prípade jedna z atrakcií v Eilate, ktorá stojí za návštevu...

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi palkub.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. marca 2017

Krásne miesto plné podmorského života. Či už prídete sám, s priateľmi v skupinke alebo s rodinou, kde sú aj malé deti, určite nebudete ľutovať. Je tu proste nádherne.

Žraločí svet, obrovské morské korytnačky, a tak ďalej :) Ale top je určite samotné observatórium, kde cez okienka môžte vidieť život v Červenom mori. Určite sem choďte len za slnečného počasia a vyčleňte si tak minimálne 4 hodiny.

Pri vstupe si môžte zakúpiť aj "oceanárium", čo je rozšírený vstup, ktorý vám sprístupní asi 30 minútový film o podmorskom živote v Červenom mori...tu je to na vás, mne sa film páčil a ten doplatok nie je veľmi veľký ;)

Čo sa týka dopravy, ak nejdete autom, tak z Eilatu jazdí veľmi často autobus číslo 15.

Ak ste už v Eilate, určite nevynechajte toto miesto :)

Dátum zážitku: február 2017
Poďakujte používateľovi Otim1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. marca 2017 cez mobilné zariadenie

Pekné ale len pre skutočných milovníkov podmorského života. Pod po kom oceanárium sa skrýva len kino s pohyblivými sedadlami..dosť nuda, jedlo drahé a nie veľmi chutné. Výhľad z veže nádherný a asi jediná dobrá atrakcia parku je veža s podmorskym svetom

Dátum zážitku: marec 2017
1  Poďakujte používateľovi kaco1704.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 11. marca 2020

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. marca 2020

Dátum zážitku: december 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie