Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 9:00 - 18:00
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Zatoka

Krasna zatoka. Vrelo odporucam tento vylet. Plavi sa tam lodou. Na mieste je aj bar. V ponuke su aj... viac informácií

Recenzované: 11. februára 2020
JozefD128
cez mobilné zariadenie
Výlet loďou

Nádherná pláž, miesto pre relax, dobrú kávu, či barbecue, možnosť atrakcii, či výletov k vodopádom... viac informácií

Recenzované: 26. mája 2016
MichalK2450
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (6 871)
  
Recenzie (6 871)
Filtrovať recenzie
6 871 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3 216
2 064
1 058
352
181
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
3 216
2 064
1 058
352
181
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
276 871 recenzií
Recenzované: 25. marca 2018

Krásna príroda, opustené snehobiele pláže na ostrovčeku, rozhodne doporučujem navštíviť spolu s originálnym domáckym obedom.

Dátum zážitku: marec 2018
Poďakujte používateľovi MartinR5575.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. mája 2016 cez mobilné zariadenie

Nádherná pláž, miesto pre relax, dobrú kávu, či barbecue, možnosť atrakcii, či výletov k vodopádom na lodi. Zlé bolo len keď za lehátko na pláži pýtali 800 rupií, čo je prehnane veľa. Miesto ale odporúčam navštíviť.

Dátum zážitku: máj 2016
Poďakujte používateľovi MichalK2450.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: pred 2 týždňami
Prekladač Google

Dátum zážitku: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. apríla 2020
Prekladač Google

Dátum zážitku: február 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. marca 2020 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum zážitku: marec 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie