Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Výborná maďarská kuchyňa”
Recenzia Čárda Bašta

Čárda Bašta
Na pozícii č. 8 spomedzi 41 Reštaurácie v Komárne
Cenový rozsah: 2 USD - 21 USD
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 3. marca 2018

Táto reštaurácia je veľmi obľúbená v našej rodine. Chutné jedlá, milý, ochotný personál. Môžte si vyskúšať výborné tradičné maďarské špeciality, ako napríklad halászlé, Jókaiho fazuľová polievka, tvarohové palacinky "Totyogós"

Dátum návštevy: september 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Szilvice.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (36)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

91336 recenzií

Zrecenzované: 1. novembra 2017

Chodievame sem dost casto,bud len dvaja,alebo cela rodina,dokonca aj ako spolocnost viac rodin a priatelov.Musim zdoraznit.ze sme sa este nestretli s nejakym negativnym zazitkom.
Prostredie vkusne stylove,
Obsluha,mila,prijemna,ochotna,profesne zdatna.
Vyber jedal uzasny,dokonca aj take perlicky,ako krupicova kasa,ci makove sulance,
jedla velmi,velmi chutne,prirovnanie :domaca strava je vystizne.
Doporucujeme.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi BorisMarek.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Zastavime sa tu vzdy ked ideme cez Komarno,velmi dobre jedlo,prijemna obsluha aj prostredie...vynikajuce je Halaszle a Orechove palacinky

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi pumukli31.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. júna 2017 cez mobilné zariadenie

V tomto podniku sa mozte s chutou najest. Odporucam. Treba si dat madarske speciality. Perkelt,koleno,kacica,rezne atd atd.... Ked mozem doporucit jedla ako steak, rozne salaty radsej nedavajte lebo to nebude chutne.

Dátum návštevy: jún 2017
Poďakujte používateľovi jurajj63.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. mája 2017

Do tejto reštaurácie chodievame pravidelne a ešte sme nikdy neboli sklamaní. Nachádza sa síce mimo centra mesta, avšak v zaujímavých priestoroch bašty VI. V lete je možnosť posedenia aj na terase, ktorá ponúka dostatočný počet miest na sedenie. Reštaurácia disponuje nefajčiarskou aj fajčiarskou časťou a je skvelým miestom aj na organizovanie rodinných či firemných osláv. Jedlá sú veľmi chutné, ak chcete vyskúšať maďarskú kuchyňu, určite odporúčam Jókaiho fazuľovú polievku, halászlé (rybaciu polievku) alebo iné rybacie špeciality. Ako dezert tvarohové palacinky so smotanou alebo cisársky trhanec. Mňam. Parkovanie je bezproblémové priamo vo dvore a ak máte chuť na menšiu prechádzku, môžete sa prejsť po baštách alebo navštíviť Rímske lapidárium, ktoré je hneď oproti.

Dátum návštevy: máj 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi bosorka81.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Čárda Bašta, si pozreli aj

 
Komárno, Nitriansky kraj
 

Navštívili ste Čárda Bašta? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu