Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Veľmi dobré jedlo a príjemný personál

Po túre na Hrebienku sme sa po prvý krát zastavili s manželkou a synom po prvýkrát v tejto... viac informácií

Recenzované: 21. mája 2019
Pali1476
,
Nové Zámky, Slovensko
Odporúčam pre každého

Štrbské Pleso je naozaj zaujímavé určite odporúčam toto miesto navštíviť. Na Štrbské Pleso môžete... viac informácií

Recenzované: 24. marca 2019
jurajkondula
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (248)
  
Recenzie (248)
Filtrovať recenzie
248 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
166
58
17
6
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
166
58
17
6
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
813248 recenzií
Recenzované: 25. marca 2018

fantasticky vylet vzdy sa sem radi vraciame v kazdom rocnom obdobi. nadherna priroda, vela moznosti na vylety do okolia od jednoduchych prechadzok az po narocne vysokohorske tury....

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi zuzana963.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. marca 2018

Štrbské pleso je nádherné na prechádzku aj s rodinkou. Naozaj je to prekrásna atrakcia vo Vysokých Tatrách.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. marca 2018

Odporucam ist sa prejst okolo jazera, v zime ked je zamrznute jazero sa da prechadzat alebo bezkovat po nom. Romanticke a pokojne miesto. Fotogenicke prostredie.

Dátum zážitku: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi Kristina B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. januára 2018

Len tak sa poprechádzať v okolí Štrbského plesa aj počas zimných mesiacoch má svoje čaro.Zamrznuté pleso, nádherná príroda ponúka nevšedný zážitok. je možné sa zastaviť na kávičku, či chutné jedlo v kolibe pri plese.Širokým chodníkom sa dá prísť ku skokanským mostíkom, kde sa otvorí nádherná scenéria našich veľhôr, samozrejme za priaznivého počasia. Oplatí sa poprechádzať a pri troche "slnečného" šťastia nachytať bronz.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi katkam54.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. januára 2018

Vždy sa sem rada vraciam. Nádherné prostredie, ktoré len tak niekde inde nenájdete. Trošku ma zaskočil počet ľudí. Na lanovku sa dlhšie čaká. Ale počas sezóny a dobrého počasia je to asi na každom dobrom lyžiarskom stredisku. Výhodou je, že lyže môžete vymeniť za prechádzku,kde je stále čo pozerať.

Dátum zážitku: december 2017
Poďakujte používateľovi Siisula.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie