Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (363)
Filtrovať recenzie
363 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
166
109
45
29
14
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
166
109
45
29
14
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27363 recenzií
Recenzované: 19. decembra 2018

Jednoducho super - boli sme velmi spokojny s personálom - bol mily a usluzny. Izba bola krasne romanticky pripravena a cista. Jedlo fantasticke. Vyuzili sme aj welnes a masaze - k uplnej spokojnosti. Urcite by sme radi prisli este raz :D

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi kkkjjjdafkladjf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia jjedl, General Manager v zariadení Grandhotel Praha.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Vážený hoste, velmi Vám děkuji za poskytnutou zpětnou vazbu a za to, že jste pobyt strávili v našem hotelu. Vážím si času a energie, kterou jste nám věnoval s poskytnutím komentáře. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem., Jaroslav Jedlička, Hotel Director

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. decembra 2018

hotel situovaný na kopci s nádherným výhľadom a vzhľadom pripomínajúcim dávne časy, ak máte šťastie, v noci pod oknami môžno pozorovať pasúcu sa jelenicu :-).
Personál príjemný, ochotný. Jedlo veľmi chutné, hlavne raňajky, ako sa na dobrý hotel patrí, nik Vás nebude vyháňať od stola. Možno by som uvítala viac chutnej zeleniny, šalátov. Večere zaujímavé, chutné, možno občas trochu malá porcia a tak trochu nepomer k cene. Wellnes ,to je asi hlavný dôvod, prečo volím tento hotel- vonkajšia vírivka je skvelá. Vnútri jeden príjemný malý bazén na plávanie a ešte jedna vírivka, kde Vám ale určite voda našpliecha do oči a všade...v čase sezony, tam asi bude plno...rada sa tam opať vrátim. Iba postreh na záver - uvádzané taxi v službe hotela, by potešilo, ak by bolo aj reálne, kedže hotel je na kopci. A príliš makký matrac nie, je tá najlepšia voľba.

Tip na izbu: určite izba na juh s balkónom
Dátum pobytu: december 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi andrea111112018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia jjedl, General Manager v zariadení Grandhotel Praha.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Vážená Andreo, velmi Vám děkuji za poskytnutou zpětnou vazbu a za to, že jste pobyt strávili v našem hotelu. Vážím si času a energie, kterou jste nám věnoval s poskytnutím komentáře. Službu "taxi" nabízíme našim hostům n aobjednávku, jinak využíváme externí taxi.Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem., Jaroslav Jedlička, Hotel Director

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. októbra 2018

Prvý dojem super, zamestnanci na recepcii veľmi milý a ochotný. Welness hodnotím tiež super. Izby čisté a pekné aj keď kúpelňa by potrebovala už rekonštrukciu. Negatívum na celom pobyte boli raňajky a večera - na raňajky malý výber jedál a keď sa nejaké jedlo minulo, tak sa čakalo 30 minút (keď nie viac) aby ho doplnili (podotýkam bola to obyčajná praženica, ktorej príprava netrvá večnosť). Večera- na výber asi 3 jedlá (chuťovo fajn), najviac nás zaskočilo keď sme si museli zavolať čašníka, ktorý by inak ani neprišiel, aby sme si mohli objednať niečo na pitie. Objednané boli 4 nápoje (jedno z toho pivo) a prinesené nám boli len 3 bez piva. Tak sme si povedali že ok nevadí. Po chvíli prišla ďalšia čašníčka zobrať špinavé veci, tak sme si objednali to pivo ešte raz, samozrejme nám ho nikto ZNOVU nepriniesol až keď sme dojedli a išli platiť nápoje tak si spomenula že sme vlastne chceli pivo, tak ho priniesla. Pozitívne hodnotím iba ľudí na recepcii a welness.

Dátum pobytu: október 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Extraordinary824402.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia jjedl, General Manager v zariadení Grandhotel Praha.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Vážená Dominika, velmi Vám děkuji za poskytnutou zpětnou vazbu a za to, že jste pobyt strávili v našem hotelu. Vážím si času a energie, kterou jste nám věnoval s poskytnutím komentáře. Omlouvám se za nedostaky na restauraci a mrzí mne, že jste nebyli spokojeni. Přijeďte se přesvědčit, že máme nový a větší výběr jídel. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem., Jaroslav Jedlička, Hotel Director

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie a strava úplne v poriadku, maximálna spokojnosť. Odporúčam navštíviť. Jediné negatívum bola nezvládnutá organizácia firemného eventu - “hostia” vyrušovali až do druhej ráno na parkovisku a nedalo sa spať. Až na toto negatívum sme boli s pobytom maximálne spokojní.

Dátum pobytu: september 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi miroslavnovak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia jjedl, General Manager v zariadení Grandhotel Praha.Zodpovedané: pred 4 týždňami
Prekladač Google

Vážený Miroslav, velmi Vám děkuji za poskytnutou zpětnou vazbu a za to, že jste pobyt strávili v našem hotelu. Vážím si času a energie, kterou jste nám věnoval s poskytnutím komentáře. Mrzí mne rišení firmeními hosty. Omlouvám se.Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem., Jaroslav Jedlička, Hotel Director

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 23. augusta 2018

Boli sme ubytovaní na víkend, páčil sa nám wellnes a to čistotou a množstvom saún a vírivok a ich umiestnením v priestore.... Skvelá kuchyňa a usmievaví personál, klobúk dole. Izby boli taká klasika, čisté udržiavané aj keď niektoré veci v nich by už bolo vymeniť. Bol som na masáži, samotná miestnosť super aj keď masérka má u mňa mínus, nevládala nevedela.....
Ak by som mal tú môonosť určite by som sa tu vrátil, hlavne kvôli kuchyni, personálu a relaxu. Ďakujeme

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi FrantisekH22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia M_Fujka, General Manager v zariadení Grandhotel Praha.Zodpovedané: 27. augusta 2018
Prekladač Google

Vážený hoste, velmi Vám děkuji za poskytnutou zpětnou vazbu a za to, že jste pobyt strávili v našem hotelu. Vážím si času a energie, kterou jste nám věnoval s poskytnutím komentáře. Těšíme se na Vaši další návštěvu. S pozdravem., Jaroslav Jedlička, Hotel Director

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie