Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (142)
Filtrovať recenzie
142 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
51
44
38
5
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
51
44
38
5
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16142 recenzií
Recenzované: 12. decembra 2019

Skvelá vianočná párty v tomto hoteli,ale čo sa týka ubytovania žiaľbohu v pavilóne A izby nie v najlepšom stave, otrasné kúpeľne, kuchyňa nič moc-jedla priemerné.... Ale musím pochváliť lobby bar-velmi príjemné posedenie a skvelá obsluha. Navštevujeme aj s rodinou viacero 4*hotelov v Tatrách , síce toto bola firemná akcia možno tie služby boli trochu horšie (mimochodom raňajky veľmi slabé)

Dátum pobytu: december 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi adrianaH1271.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. novembra 2019

Hotel v pohode, ale stačili by mu aj tri hviezdičky... neviem za čo dostali štvrtú. 15-16. november wellness. Napriek tabulkam že bezplavkova zóna sme sa tam s manželkou citili trapne, lebo v preplnenom wellnese bolo asi 80% návštevníkov v plavkách. Či v saunách ,či vo vírivke, dvakrat sme volali personal aby urobili napravu. Prvý raz prišli, ale nepomohli si. Druhý raz ani neprišli. Nakoniec zlaty kliniec, ked vošiel pár z východu, (podľa prízvuku) s malym bábätkom , oni v plavkach, bábätko v pamperske, a učili ho vo vírivke plávať . Ďalšia mladá žena ich pri tom fotila mibilom, čo asi tiež nepatrí do wellnesu .
Takže ako wellnes pobyt tento hotel vôbec nedoporučujem. :(

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
1  Poďakujte používateľovi milan-golier.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. novembra 2019

Hotel sa tvari luxusne, ale len ak idete okolo.
Zodpoveda priemernemu hotelu s 3. hviezdami a preco GRAND? asi ze ma 7 poschodi.
Mali sme tu vikendovy welness v izbe Exclusive. Preco Exclusive som nezistil, asi ze tam bolo dvojkreslo namiesto stolicky. Vo 4hviezdickovom hoteli, v luxusnej izbe by som ocakaval minimane cajovy a kavovy servis. Namiesto toho bola neodtekajuca vana, nefunkcna lampa a chybajuci zupan.
Sok prisiel ale az na veceri, ked pri vstupe do jedalne sme stali asi desiati hostia a cca tolky cakali na odchod. Ty co isli von cakali na zaplatenie pitia, lebo sem este nedorazila vypoctova technika. Casnik pise vsetko na listky, tie rozklada pri vystupe na velky stol, druhy casnik si ich poton vyhladava ked odchadzate.
Ty co cakali na vstup, museli si pockat na casnika, ktory sa pokusal usadzat hosti, co je pekna myslienka, keby sa nepokusal robit uplne vsetko sam. Objednavat pitie, uctovat, usadzat, rozdelovat pracu studentom, ktory sa mu radsej vyhybali.
Pripadal som si ako v bufete na stanici, nie ako vo 4-hviezdickovom hoteli.
Vyber jedla priemerny, ale jedlo vzdy bolo chutne.
Izba velmi prekurena, museli sme mat celu noc otvorene okno, radiatory sa neli regulovat.
Ale vo welnese zase celkom chladno, bazen velmi studeny a ked nas maserka ulozila do relaxacnej miestnosti, tak sme cez krasnu sklenenu stenu pozerali na kontajner plny bordelu.
Bolo mi trapne, ked som si na recepciii pytal pozicat dennu tlac a recepcny ma posla do stanku aby som ju kupil ak chcem citat.
Pridem do fajciarskeho salonika a vsetky stoly plne zostatkov po hostoch, vratane plnych popolnikov.
Pochvalit by som chcel casnicky v Lobby bare, ktore boli vzdy usmiate a ochotne.
Hotel funguje ako keby sa zabudol v 70tych rokoch, chce byt luxusny, ale nedosahuje ani priemer,, vyzera ze nama ani majitela ani riaditela.
Vecsina zamestnancov chodi do prace a to staci, preco aj pracovat? Pro klietsky pristup? Co je to?

Tip na izbu: Najlepsia izba je len v inom hoteli.
Dátum pobytu: november 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Palo200.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. októbra 2019

týždenný pobyt v hotely úkazal nedostatky - boli sme ubytovaní v apartmáne exclusive - na oknach chýbaju sieťky (že nie su na klasickych izbách viem pochopiť ale na apartmane kde účtujú za noc 471 € ???) zabíjali sme osy v izbe, muchy, večerné vetranie pri svetle absolutne nemožne. Keď vstávate ráno o 6 nemáte si kde dať šálku kávy.....recepcia má asi 60 metrov ale kavovar tam nenájdete. Obsluha aj stravovanie bolo super. Čistota detto. A spanie? Dvojpostele s dvoma madracmi, ktoré sa v noci rozchádzali... Priznám sa - za tie peniaze čakala som viac.

Tip na izbu: Apartmany nezodpovedaju cene
Dátum pobytu: september 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi veads.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2019

Hotel môžem iba odporučiť. Krásny výhľad, milí a ochotní personál. Izby - čisté, priestranné. Jedlo - chutné, veľké množstvo na výber. Dobrá lokalita na rôzne výlety a túry. Počasie nám vyšlo na jedničku.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi TanaB5645.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie