Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (142)
Filtrovať recenzie
142 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
51
44
38
5
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
51
44
38
5
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1419142 recenzií
Recenzované: 31. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Velky ale zastarali hotel. Po zachode behali chrobaky. Steny su popukane a vlhke. Personal je vynikajuci, jedlo je dobre. Bazen ani sauny som nestihol, tak nemozem hodnotit. Konferecne miestnosti su dostacne velke a vybavene.

Dátum pobytu: máj 2019
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi C1st1C.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Oddychový predĺžený víkend. Super ubytovanie. Perfektná strava. Ústretoví personál. Pokojný, tichý hotel. Wellness využitý na maximum. Super poloha hotela.
Boli sme spokojní a radi sa sem opäť vrátime :)

Dátum pobytu: január 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Alex29_90_13.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Poloha hotela je v celku vyhodna, ako cestou tak i zeleznicou. Areal hotela utulny, recepcia priestranna, az na tu splet chodieb mezdi jednotlivymi budovami, niekoho by mohlo napadnut ze chodba = nevyuzity priestor a teda ekonomickt neefektivny.
Chodby k izbam tmave a osvetlenie reaguje neskoro. Izby aj napriek vypnutemu radiatoru boli prekurovanu. Co treba podotknut je to, ze i male dieta ma svoj uterak s sampony.
Jedla boli kazdu veceru presolene, ci uz polievka ale i druhe. Inak obsluha bola sikovna, o co sme poziadali, to sme dostali.
Celkovo hotelu by prospel upgrade interieru.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi marekk205.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Škoda, že tu nikto nepochopil, že sa nedá žiť z minulosti. Dobre časy hotela sú dávno preč. Za to, čo ponúkajú si pýtajú tak brutálne ceny, že sa rozum zastavuje. Predražené ubytovanie a pri tom spíte v izbe, ktorú trebalo dávno zrekonštruovať, nehovoriac o špinavých závesoch... Župany, ktoré sú na izbách nemôžete použiť do wellness, upozorní Vás na to kartička v kúpeľni. V zastaralom wellness Vám dajú len malú plachtu a malý uterák. Za malého psíka som platila 25€ za noc a zabudnite, že by k tomu dali aspoň misku. Kolegovia z konferencie dokonca našli medzi posteľami hrebeň a detskú lyžičku. Sem sa už nikdy nevrátim.

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi BarboraK280.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme v hoteli s partnerom na 2 noci. Boli sme prijemne prekvapení veľkou izbou a balkónom. Zároveň nas potešil krásny výhľad na Poprad a Nízke Tatry. V cene sme mali ranajky, ktoré boli pestré, bolo z čoho vyberať, ale to je myslím v hoteli takéhoto formátu standard. Wellness takisto na úrovni, veľký bazen, dve vírivky, sauny... väčšinu času sme trávili na vysokohorských túrach, takze takýto wellness úplne postačuje. Kúpeľňa, izba, všetko čisté. Jedinou malou nevýhodou je poloha hotela cca 10 minút od centra Starého Smokovca a zastávky TEŽ. Ale je to detail, ktorý sa nedá zmeniť, takze určite odporúčam a aj my sa vrátime.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi ag_tam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 14. augusta 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Veríme, že si aj pri ďalšej návšteve vyberiete GRAND HOTEL BELLEVUE.

Prajeme príjemný zbytok leta.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie