Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (142)
Filtrovať recenzie
142 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
51
44
38
5
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
51
44
38
5
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1722142 recenzií
Recenzované: 12. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Škoda, že tu nikto nepochopil, že sa nedá žiť z minulosti. Dobre časy hotela sú dávno preč. Za to, čo ponúkajú si pýtajú tak brutálne ceny, že sa rozum zastavuje. Predražené ubytovanie a pri tom spíte v izbe, ktorú trebalo dávno zrekonštruovať, nehovoriac o špinavých závesoch... Župany, ktoré sú na izbách nemôžete použiť do wellness, upozorní Vás na to kartička v kúpeľni. V zastaralom wellness Vám dajú len malú plachtu a malý uterák. Za malého psíka som platila 25€ za noc a zabudnite, že by k tomu dali aspoň misku. Kolegovia z konferencie dokonca našli medzi posteľami hrebeň a detskú lyžičku. Sem sa už nikdy nevrátim.

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi BarboraK280.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Boli sme v hoteli s partnerom na 2 noci. Boli sme prijemne prekvapení veľkou izbou a balkónom. Zároveň nas potešil krásny výhľad na Poprad a Nízke Tatry. V cene sme mali ranajky, ktoré boli pestré, bolo z čoho vyberať, ale to je myslím v hoteli takéhoto formátu standard. Wellness takisto na úrovni, veľký bazen, dve vírivky, sauny... väčšinu času sme trávili na vysokohorských túrach, takze takýto wellness úplne postačuje. Kúpeľňa, izba, všetko čisté. Jedinou malou nevýhodou je poloha hotela cca 10 minút od centra Starého Smokovca a zastávky TEŽ. Ale je to detail, ktorý sa nedá zmeniť, takze určite odporúčam a aj my sa vrátime.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi ag_tam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 14. augusta 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Veríme, že si aj pri ďalšej návšteve vyberiete GRAND HOTEL BELLEVUE.

Prajeme príjemný zbytok leta.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. augusta 2018

Starší hotel, ktorý má už svoju slávu dávno za sebou. Izby sú čisté, každý deň upratované, účelne zariadené.V kúpeľni je sušič na vlasy, kozmetika, župan a papuče do wellness. Z cien v minibare na izbe sa vám zakrúti hlava. V izbách je dosť teplo, nakoľko nie sú klimatizované. Strava na 4* hotel priemerná. Raňajky bufetové, vždy to isté. Večere si môžte doobjednať. Jedlo chutné, dá sa vždy vybrať a dobre najesť. K večeri veľmi chýba ovocie. Kameňom úrazu je doplácanie za nápoje,/ ktorých ceny sú veľmi navýšené/, kde si musíte odstáť rad pri vchode, aby vám vystavili účtenky, ktoré pri odchode zaplatíte na recepcii. Je to otravné a mali by porozmýšľať o navýšení paušálnej ceny, aby sa toto nemuselo každý deň riešiť. Ceny v lobby bare sú veľmi vysoké. Za obyčajné presso zaplatíte 3,10 eur, V modernom 4* hoteli Horizont v Lesnej zaplatíte za také isté presso 2 eur. Asi najväčším sklamaním bolo wellness. Jeden bazén, 2 maličké vírivky s divným zápachom, ktoré boli v kuse obsadené deťmi. Sauny parné, bez možnosti umytia sedačky, nakoľko tam vôbec nie sú hadice s vodou. Najviac sa nám páčila fínska sauna. Do wellness sa dostanete cez kartu, dokonca aj v saune si otvárate kartou, ktorú potom nemáte kde dať. Hotel má dve bowwlingové dráhy, s dosť nepríjemnou obsluhou. Pobyt hodnotím pozitívne, aj keď je tam čo zlepšovať.

Dátum pobytu: august 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi atewy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 14. augusta 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za hodnotenie. Aj za to negatívne. Hotel prechádza rekonštrukciou. Do leta sa nám podarili zrekonštruovať tri poschodia. Každé poschodie v inom, ale modernom šate. V rovnakom štandarde budeme postupovať i pri ďalšej rekonštrukcii. Prestavba sa dotkne určite aj wellness centra, ktoré je funkčné a príjemné, ale samozrejme, ako každá 10 ročná stavba, i to si zaslúži rekonštrukciu. Čo sa týka cien, výška sa vyvíja od nákupných cien a od značiek, ktoré ponúkame. Iné ceny máme v Slovenskej reštaurácii a iné v Lobby, kde sú v porovnaní so Slovenskou vyššie. Majitelia plánujú zmeny aj v rámci reštauračných prevádzok.

Ďakujeme ešte raz za prejavenú dôveru a prajeme pekný zbytok leta.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel Bellevue má už staré dobre časy za sebou,potreboval by rekonštrukciu izieb aj vonkajších priestorov.
Veľký bazén bol studený.
Jedlo chutilo výborne ale keď ste prišli neskôr na večeru či ranajky určité jedlá sa Vám neušli,lebo ich viac nedoplnili.

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Katka D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 14. augusta 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za hodnotenie. Hotel je starší, ale postupne prechádza rekonštrukciou. Do leta boli zrekonštruované tri poschodia. Každé v inom štýle. Všetky sú však moderné a funkčné. Podobným spôsobom plánujeme rekonštruovať i zbytok ubytovacej kapacity. Rekonštrukcia sa dotkne i wellness centra a reštauračných zariadení.

Veríme, že sa prídete o zmenách presvedčiť i osobne a opäť si pri svojom pobyte vo Vysokých Tatrách opäť vyberiete GRAND HOTEL BELLEVUE.

Prajeme príjemné leto.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. júla 2018

Pobyt som dostala v zľavnenom balíčku, kde hotel ponúkol ako bonus skipassy.
Hotelový personál bol milý a ústretový. Izby staré a nevkusné, ale veľmi čisté, tiež nechýbal balkón. Švédske stoly boli plné obyčajných jedál, ale všetky boli gastronomickým zážitkom, napr. obvykle mi nechutí segedínsky guláš, ale tu bol vynikajúci.
Wellness a ani bazén sme nevyužili. S manželom sme si dali zábal a masáž, ktoré boli urobené profesionálne príjemným personálom.
Všetko v hoteli fungovalo výborne. Bol príjemným prekvapením a určite sa sem niekedy vrátime.
P.S. Už kúsok od hotela začínajú turistické chodníky, takže má i skvelú polohu.

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi wrongica.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 30. júla 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám veľmi pekne za hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste sa u nás dobre cítili. Hotel prechádza rekonštrukcia. K dnešnému dňu máme zrekonštruované tri poschodia. Každé je v inom štýle. Budeme meniť i ďalšie. Určite budete spokojný.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie