Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (118)
Filtrovať recenzie
118 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
43
38
32
3
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
43
38
32
3
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510118 recenzií
Zrecenzované: 26. februára 2018

Po prečítaní nejakých recenzií som pred samotným pobytom bol trošku prekvapený. Čakal som klasiku "slovenské služby" za neprimeranú cenu. Našťastie po mojom pobyte môžem konštatovať že veľká väčšina negatívnych reakcií sa nezakladá na pravde, resp. nenarazil som na nič negatívne. Jedine na čom by sa dalo zapracovať sú hluková izolácia izieb a nefunkčné wifi, ale keďže pobyt som dostal ako Valentínsky darček na wifi som si ani nespomenul :-), :-)
Ale k veci: Personál OK, izba čistá, voňavá, zariadenie si už dačo pamätá ale všetko funkčné. Postele oddelené ale po rýchlej úprave už manželské. Jedlo úplne bez problémov, veľký výber, priebežne dopĺňané. Wellness OK, možno by pomohlo viac odkladacích miest napr. na plavky, uteráky, ...
Celkovo veľmi spokojný,

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi mis0555.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 31. marca 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za recenziu. Veľmi nás teší, že je pozitívna. K Vašej aj našej spokojnosti, izby v súčasnosti prechádzajú rekonštrukciou. Meníme nábytok a aj celkový design. Dúfam, že si v budúcnosti opäť vyberiete náš hotel na pobyt vo Vysokých Tatrách. Pekné dni.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi príjemný hotel. Parkovisko s primeranou kapacitou. Izby pohodlné a čisté. Personál príjemný, úslužný, len obsluha v reštaurácii by mohla byť rýchlejšia. Na výber je hotelová reštaurácia a Slovenská reštaurácia. Okolie hotela ponúka skvelú príležitosť na turistiku a lyžovanie. Mestečko s obchodíkmi a reštauráciami je vzdialené cca 0,5 km od hotela.

Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi C2170KWevak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 3. apríla 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme Vám veľmi pekne za pozitívne hodnotenie. Verím, že si opäť pri Vašom pobyte vo Vysokých Tatrách, vyberiete Grand Hotel Bellevue. Prajeme pekné dni.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. decembra 2017

Asi v žiadnom inom hoteli som sa nestretla s tým, že by tu tak silno platila veta "Kvantita nad kvalitu". Slovko "Grand" vo vašom názve má skôr zavádzajúci charakter, vidno, že použitie tohto slova v názve nie je viazané zákonom a tak si ho tam môže dať hocikto (ak to tak nie je, pokojne ma opravte:) ). Cieľom mojej recenzie určite nie je nikoho nedajbože urážať alebo osočovať, personál bol poväčšinou milí - pani vo wellnesse má občas síce prístup ako z minulého režimu, kedy si panie predavačky mysleli, že predsa vy od nich niečo chcete - čiže to nebol veľmi proklientský prístup, aký by človek očakával, ale celkovo myslím, že personál bol plusom tohto hotela.

Najväčším plusom je určite jeho poloha a dostupnosť - dobré parkovanie a blízkosť k žel. stanici plus k turistickým trasám a taktiež pekné výhľady najmä na vrcholy Tatier, z ktorých ale hotel podľa mňa málo ťaží - nemyslím izby, ale spoločné priestory ako reštaurácia, bar, terasy, na ktorých by sa dal vychutnávať pokoj a krásy tatranskej prírody :)

K nevýhodám jednoznačne patrí vybavenie izieb - mala som pocit, že som sa vrátila na základnú školu do čias škôl v prírode, avšak ceny boli tento raz za staré, nevkusné vybavenie asi tak trojnásobné v porovnaní s tou školou v prírode. Nehovoriac o tom, že v hoteli nemajú žiadne manželské postele, ako nám bolo na recepcií povedané. Dajú sa akrurát tak spojiť dve jednolôžka, čo však nie je veľmi najšťastnejší spôsob. A to je asi najväčší problém tohto hotela - ceny. Keby boli ceny tak trikrát menšie, tak je to úplne adekvátne za to, čo dostanete, ale takto je to výsmech zákazníkovi. Raňajky boli tak isto masovka, jedlo neurazí, celé to pôsobí veľmi priemerne a "len aby sa nepovedalo" a čo sa mi najviac nepáčilo bolo, že ľudia všetko chytali rukami, poprezerali a vrátili späť - i keď toto je určite problém mnohých hotelov a neviem, do akej miery to vie personál ovplyvniť, možno aspoň nejakým upozornením by to šlo, ale v takejto miere sa nám to ozaj ešte nikde nestalo. Wellness tak isto, nebol veľmi vkusný, nedýchal veľmi upokojujúcou a príjemnou atmosférou, ako by ste čakali od takého hotela, ale hlavná nevýhoda boli opäť ľudia, ktorí sa tam nevedeli správať, tak keby ste dali na steny aspoň zásady saunovania alebo keby sa tam objavil občas nejaký váš zamestnanec, možno by to vytvorilo trošku psychologický tlak na ľudí, že keď už to tam je napísané, nebudú to porušovať. Človek by už pri takýchto hoteloch (minimálne čo sa týka cenovej kategórie) očakával, že aj hostia sa budú vedieť správať, ale tu to vôbec neplatí. A čerešnička na záver sú chýbajúce papuče na izbe a tak každý chodí do wellnesu v tých, čo pred chvíľou behal po vonku.

Celkovo hodnotím hotel neuspokojivo vzhľadom na ceny, ktoré si za svoje služby pýtajú, vedenie by asi malo trošku zmeniť priority a nebyť zameraný len na zisk, lebo hotel ako taký má veľký potenciál.

  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi DenisaF23.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 2. januára 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám za hodnotenie hotela.
Grand Hotel Bellevue je zameraný na kongresovú klientelu. Izby sú priestorovo menšie a veľká časť má oddelené postele. Začali sme s postupnou rekonštrukciou.
Čo sa týka cenovej politiky, ponúkame pobytové balíčky, kde cena zahŕňa ubytovanie s polpenziou, celodenný vstup do wellness, fitness centra, parkovanie a iné bonusy.
V čase, kedy ste hotel navštívili, sú ceny najvyššie, odvodené od dopytu.
Čo sa týka strediska wellness - vieme o probléme, na ktorý upozorňujete. Veľmi ťažko však môžeme zodpovedať za správanie klientov.
Dúfame, že aj napriek uvedeným skutočnostiam, si za svoj ďalší pobyt Vysokých Tatier zvolíte Grand Hotel Bellevue.
Prajeme Vám úspešný rok 2018.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Doporucil by som pri rekonstrukcii hotela na zvukovu izolaciu.Nasa izba 725 susedila z miestnostou pre chyzne ktore od 7hodiny preberali svoje sukromie.Bud zlepsit izolaciu alebo pracovne nasadenie.Ak prebieha rekonstrukcia izieb tak by bolo dobre na to vopred upozornit alebo upravit cenu a nie aby sa po hotely vrtalo o 7hod rano.Ako dnes 27.12.2017.
Manzelska postel urobena z dvoch jednolozok ktore sa rozchadzaju.
To je vsetko co by som hanil.
Inac spokojnost.
Len tych hviezdiciek je na zalostny stav izieb vela.

Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi KatarinaTr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 2. januára 2018

Dobrý deň. Ďakujeme Vám veľmi pekne za recenziu.
Mrzí nás, že ste boli rušení hlukom. S chyžnými sme rozprávali, upozornili ich na sťažnosť. Škoda, že ste nám na problém neupozornili už počas Vášho pobytu.
Izby postupne prechádzajú rekonštrukciami. Postele budú ďaleko komfortnejšie.
Veríme, že pri Vašej ďalšej návšteve Vysokých Tatier si opäť vyberiete Grand Hotel Bellevue.
Prajeme Vám príjemné zážitky v roku 2018. Dúfame, že aj s nami.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Trochu "starší" typ hotela, dobrý a dostupný welness, bezproblémové parkovanie, dobrá poloha hotela, ochotný personál, kuchyňa trochu jednoduchšia ale stačí, slušné izby, možnosť ubytovania so psom...

Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi PeterB11305.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ghbell, Manažér v zariadení Grand Hotel Bellevue.Zodpovedané: 2. januára 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme Vám veľmi pekne za hodnotenie. Izby sme začali rekonštruovať. V kuchyni by tiež mali nastať zmeny.
Dúfame, že k Vašej spokojnosti.

Veríme, že pri Vašej ďalšej návšteve Vysokých Tatier si opäť vyberiete Grand Hotel Bellevue.
Prajeme Vám príjemné zážitky v roku 2018.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie