Pri našom pobyte sme mali obrovský Lux apartmán, ktorý bol ale priamo nad diskotékovým barom. Bolo v ňom chladno, trochu trvalo, kým sa vykúril, čakali sme na to v lobby bare pri varenom víne. Inak bol nádherný, ale výhľad nič moc. Lacnejšie apartmány majú výhľad oveľa krajší. Väčšina personálu boli starší ľudia, ale naozaj veľmi milí a úslužní. Hotel má squash, telocvičňu, bowling, fitko, wellness s ochladzovacím bazénikom vonku, Jedlo bolo výborné, aj raňajky aj večere, aj obed v Slovenskej reštaurácii. Wellnes pôsobí už trochu ošumelým dojmom. Lehátok v tepidáriu je málo - asi osem, na oddych treba ísť k bazénu, kde zase výskajú deti.
Štandardné izby sú naozaj priestranné, jednoducho zariadené. Ak sa po túre radi hodíte do bazéna, alebo do vírivky, odporúčam. Ak chcete väčšinu času tráviť vo wellnese, tak na dva dni je to OK. Ešte bolo super - hra na klavíri po večeroch a usádzanie k stolu pri raňajkách aj večeriach. Osobne sa mi viac páči počkať pred dverami ako bezcieľne blúdiť pomedzi stoly s tanierikom a hľadať miesto.