Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Vzrušujúcich 8 minút

Pred niekoľkými rokmi sme sa chceli vyviezť lanovkou na Lomnický štít, ale v tom čase bola v... viac informácií

Recenzované: 9. decembra 2019
Predium
Lanovka

Ak ste vo Vysokych Tatrach - treba zazit. Kupujte si listko vopred online podla pocasia a... viac informácií

Recenzované: 8. septembra 2019
Roam299507
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (196)
  
Recenzie (196)
Filtrovať recenzie
196 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
115
47
26
3
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
115
47
26
3
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
813196 recenzií
Recenzované: 6. januára 2018 cez mobilné zariadenie

TMR vymysleli GOpass, ale zabudli vyškoliť dámy v pokladniach, to bol nekonečný príbeh, dostať skipas, ktorý som si cez eshop kúpil 3 dni vopred. O 9:00h bolo už parkovisko plné, takže lyžiarov kvantá, ale zo štyroch pokladní boli otvorené len dve! Proste, prvých 30-40 min. sme strávili v rade pri pokladni. Ináč fajn lyžovačka napriek množstvu lyžiarov a teplému počasiu.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi marianh845.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. novembra 2017

Počas pobytu v Tatranskej Lomnici sme využili služby tatranských lanovkových dráh a vyviezli sme sa na Skalnaté pleso.Zo Skalnatého plesa sme sa vyviezli do Lomnického sedla,odkiaľ boli aj vďaka krásnemu slnečnému počasiu neskutočne nádherné výhľady na majestátne vrcholy Tatier a tak isto na doliny.Potom sme sa zviezli naspäž na Skalnaté pleso odkiaľ sme pokračovali na Zamkovského chatu,Reinerovú chatu a pozdlž studenovodskými vodopádmi naspäť pekným chodníkom do Tatranskej Lomnice.

Dátum zážitku: október 2017
1  Poďakujte používateľovi 13stanli07.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2017

Lanovka je velmi moderní, kabinková na vysoké úrovni. Jezdí nepřetržitě a alespoň v září bez front. Dostanete se tak velmi pohodlně na skalnaté pleso.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Josef R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2017

V Tatranskej Lomnici sme asi pre ť rokmi objavili miesto ktoré je vhodné pre celú rodinu. Turistika, lyžovanie, prechádzky po parkoch, dobré reštaurácie a kávička.

Dátum zážitku: marec 2017
Poďakujte používateľovi milo_h655.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júla 2017

Lanovka z Tatranské Lomnice je klasická čtyřmístná, poté se přestoupí do kabinkové cca osmimístné.Pokud můžu radit, lístky si kupte online, jsou tam nižší ceny.

Dátum zážitku: júl 2017
2  Poďakujte používateľovi martinak1995k.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie