Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (57)
Filtrovať recenzie
57 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
49
5
1
0
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
49
5
1
0
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1657 recenzií
Recenzované: 1. októbra 2018

Nedela 28.9.2018, cca 15:00, ideme z tury, sme hladni a mame chut na dobre jedlo. Dobre recenzie nas zavedu do penizonu Raimund. Marne sa snzime dosta do vnutra. penzion je zatvoreny. Otvaracie hodniy sice hovoria ze by otvoreny mal byt ale nie je. Opat nie sme prekvapeni z urovne sluzieb v Tatrach.

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Inspire821219.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. mája 2018 cez mobilné zariadenie

Neboli sme síce ubytovaný, ale pravidelne sa tam chodievame najesť keď sme v Tatrách. Naozaj kuchyňa je na *****. Prístup personálu a kvalita jedla nás vždy prinúti sa vrátiť. A domáci chlebík s cibulovým džemom je top.

Dátum pobytu: máj 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Martin M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Po dlhom case v Tatrach mozem povedat len jedno... najlepsie co tu zatial doteraz bolo mozno nie luxus ziadne moderne taniere ale majitel ktoremu zalezi na kvalite ale aj tradiciach. Fantasticke suroviny skvele spracovanie vynikajuce naozaj ofporucam pre mna najlepsia restauracia v Tatrach ak sa bavime cena vs vykon a samozrejme naozaj gastro zazitok.
Mozno v tejto pseudo modernej dobe mierne aranzovanie tanierov len pomoze hlavne samotnym tvorcom ale niet co vytknut.
Velke ANO

Dátum pobytu: apríl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Perisound.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Vrele odporuuuucam.
Nedavno sme tu boli s manzelom a takmer 3 rocnou dcerkou.
Penzion ma prekvapil milou rodinnou atmosferou, kde vladla atmosfera "sme tu pre vas". Skvela poloha v blizkosti Vysokych tatier a aj žel.stanice a oceňujem aj sukromné parkovisko pri penzione. A čo ma najviac dostalo, to bola čistota a skvele jedlo. Aaa nezabudli aj na najmenších. Možu sa hrať tak v vnutri ako aj vonku. Len mi trošku chybal taky maličky jedalny listok pre deti. Objednali sme vyvar pre dcerku, no ten bol tak silny a asiii cesnakovy, že ho nevedela zjesť Inak pre dospelych skvely My sme sa skvelo najedli na večeru aj na raňajky. A môżem povedať, že ponuka pri raňajkach bola hotelova...vlastne lepšia. Mali domaci chlebik aj pečivo, domaci sirup aj džem. Dokonca cibuĺový. Ten nám ponúkli pred večerou....bez odmeny a bol vynikajuuiuuuci.p.s
Inak pri vzniknutych malickych nedostatkou, majiteĺ bol v pohotovosti a hned všetko vyriešil. Dokonca sme dostali detsku postielku gratis.GRATULUJEM MAJITELOM isto sa tam v lete vratim

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Lenka D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. marca 2018

Tento penzión spĺňa vynikajúce kvality na ubytovanie, má príjemnú atmosféru, vhodné aj pre rodiny s deťmi, strave sa nedá nič vytknúť, personál je takisto na úrovni, prostredie je ako vnútri tak aj okolo penziónu pekné.

Dátum pobytu: jún 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi lacko49.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie