Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (20)
Filtrovať recenzie
20 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19
1
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
19
1
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2720 recenzií
Recenzované: 18. februára 2019

Pekné apartmány s dobrou výbavou, chutné raňajky s dobrým výberom, výborná reštaurácia, ústretový a priateľský personál ;-) wellness je neďaleko v okolitých hoteloch, poloha apartmánov je tiež dobrá, všetko potrebné - potraviny, lekáreň, zubačka na hrebienok, prípadne železničná zastávka sú do 10 minút chôdzou. Odporúčame

Dátum pobytu: február 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi afjuirfbvfc.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 19. februára 2019

Milý hosť,

v prvom rade by som sa Vám v mene celej spoločnosti APLEND rada poďakovala za dôveru, ktorú ste svojím pobytom vložili do našej značky. Váš výber ubytovacieho zariadenia si nesmierne ceníme. Každý deň sa snažíme zlepšovať poskytované služby v prospech hostí. Preto nás skutočne teší, že sme Vami prejavenú dôveru nesklamali a pomohli sme Vám prežiť príjemný pobyt vo Vysokých Tatrách. Váš úprimný názor je veľmi dôležitý pre ďalšie napredovanie našej spoločnosti. Ďakujeme za čas, ktorý ste venovali hodnoteniu apartmánov aj samotného okolia. Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro opäť privítať!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Marketingový manažér
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. februára 2019

s priatelom sme boli vyskusat tuto novu restauraciu a mozeme len odporucat. Prostredie restauracie je velmi prijemne, utulne a moderne. Co sa tyka jedla boli sme nadmieru spokojni aj ked sme dlhsie cakali na jedlo (kvoli technickym problemom, samozrejme ak si chce restauracia udrzat dobre meno nemalo by sa to stavat). Obsluha sa snazila, bola mila. Pat hviezdiciek by som dala ak by bolo vsetko tip top ale treba este popracovat na detailoch ... napriklad ak podavam hostom kuvert tak by som odporucila pecivo troska opiect :).

Dátum pobytu: február 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi denulatko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 19. februára 2019

Milý hosť,

v prvom rade mi dovoľte poďakovať Vám za čas, ktorý ste venovali hodnoteniu Olívia Restaurant. Váš názor je pre nás rozhodujúci. Každý deň sa snažíme zlepšovať služby poskytované našim návštevníkom. Mrzí nás, ak sme sklamali Vaše očakávania čo i len v najmenších detailoch. Vynaložíme všetko úsilie na zapracovanie Vami navrhovaných zlepšení v čo najkratšom možnom čase. Ďakujeme, že ste nás na upozornili na detaily týkajúce sa kuvertu aj dĺžky prípravy jedla. Každou radou nám pomáhate rásť. Ďakujeme, že ste boli naším hosťom! Veríme, že Vás budeme môcť čoskoro opäť privítať!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Marketingový manažér
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2019

Ubytovanie ******
Strava ****** niekto tam vie variť :-)
Personál ****** :-))))))))))
čistota ******
vybavenie******
poloha *******
nehrejem si polievočku ale bolo naozaj super. Ale v Aplende je dobre aj v Lomnici. Magnolia, Beatrice , Anička. Je to jedno. Najlepšie vybavená je Olivia a ma reštiku čo je bonus, ale dobre je všade. Odporúčam aj tým náročnejším.

Dátum pobytu: február 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Tour787169.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 19. februára 2019

Milý hosť,

ďakujeme veľmi pekne za dôveru prejavenú značke APLEND. Nesmierne si vážime Váš výber ubytovacieho zariadenia. Veríme, že sme Vám pomohli užiť si príjemný pobyt vo Vysokých Tatrách. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. Sme veľmi radi, že ste si našli čas na hodnotenie našich apartmánov aj reštaurácie Olívia Restaurant. Váš úprimný názor nám pomáha rásť! Ďakujeme Vám preto nie len za Vaše vysoké hodnotenie, ale aj milé slová adresované viacerým naším ubytovacím zariadeniam. Našou najväčšou pochvalou je Vaša spokojná recenzia a úsmev na tvári! Ďakujeme, že ste boli opäť naším hosťom! Tešíme sa na Vaše ďalšie pobyty s APLEND!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Marketingový manažér
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. januára 2019

Pobyt sme absolvovali v strede januára s našim ročným synom. Jednoducho sme sa mali úplne úžastne. Apartmán skvelý, všetko, čo sme potrebovali. Fantastická kuchyňa a perfektný personál, ktorí splnil všetko, čo nám na očiach videl je zárukou perfektnej dovolenky. Poloha ubytovania výborná, v centre, 300 m nástupná stanica na Hrebienok, 100 m vlek Jakubkova lúka. Určite sa sem ešte vrátime a toto ubytovacie zariadenie odporučím všetkým známym. Ešte raz veľká vďaka

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi MartinHorvath999.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 19. februára 2019

Milý hosť,

v prvom rade by som sa Vám v mene celej spoločnosti APLEND veľmi rada poďakovala za Vaše vysoké hodnotenie a úžasnú recenziu! Slovami ani nemožno vyjadriť šťastie, ktoré cítime pri jej čítaní. Ďakujeme, že ste svojím pobytom vložili dôveru do značky APLEND. Vaša spokojnosť a pohodlie sú pre nás rozhodujúce! Sme nesmierne radi, že ste boli spokojný v celkovou vybavenosťou apartmánov aj s lokalitou APLEND Vily Olívia. Bolo nám cťou môcť Vám spríjemniť pobyt v Tatrách! Tešíme sa na Vaše ďalšie pobyty s APLEND!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Marketingový manažér
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Vo Vile Olivia sme boli uz po druhy raz a boli sme opät velmi spokojni. Ubytovanie super, pohodlne, velmi pekne zariadeny apartman. Boli sme s malym dietatom, k dispozicii postielka, detska stolicka, detsky kutik. Personal velmi mily, ustretovy. Mozeme len a len odporucat. Prideme opät :)

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi kanikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, recepcia v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 14. januára 2019

Dobrý deň pani Kaniková,
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Sme radi, že ste sa u nás cítili príjemne a veríme, že naše ubytovacie zariadenie opäť čoskoro navštívite. Prajem pekný deň, s pozdravom Mgr. Adriána Martinková/Aplend

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie