Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Platby partnerov ovplyvňujú poradie zobrazených cien. V prípade spôsobu zoradenia vybraných alebo sponzorovaných ponúk môžu platby partnerov tiež ovplyvniť poradie uvedených ubytovaní.
Recenzie (21)
Filtrovať recenzie
21 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
19
1
0
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
19
1
0
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51021 recenzií
Recenzované: 12. februára 2019

Ubytovanie ******
Strava ****** niekto tam vie variť :-)
Personál ****** :-))))))))))
čistota ******
vybavenie******
poloha *******
nehrejem si polievočku ale bolo naozaj super. Ale v Aplende je dobre aj v Lomnici. Magnolia, Beatrice , Anička. Je to jedno. Najlepšie vybavená je Olivia a ma reštiku čo je bonus, ale dobre je všade. Odporúčam aj tým náročnejším.

Dátum pobytu: február 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Tour787169.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 19. februára 2019

Milý hosť,

ďakujeme veľmi pekne za dôveru prejavenú značke APLEND. Nesmierne si vážime Váš výber ubytovacieho zariadenia. Veríme, že sme Vám pomohli užiť si príjemný pobyt vo Vysokých Tatrách. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. Sme veľmi radi, že ste si našli čas na hodnotenie našich apartmánov aj reštaurácie Olívia Restaurant. Váš úprimný názor nám pomáha rásť! Ďakujeme Vám preto nie len za Vaše vysoké hodnotenie, ale aj milé slová adresované viacerým naším ubytovacím zariadeniam. Našou najväčšou pochvalou je Vaša spokojná recenzia a úsmev na tvári! Ďakujeme, že ste boli opäť naším hosťom! Tešíme sa na Vaše ďalšie pobyty s APLEND!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Marketingový manažér
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. januára 2019

Pobyt sme absolvovali v strede januára s našim ročným synom. Jednoducho sme sa mali úplne úžastne. Apartmán skvelý, všetko, čo sme potrebovali. Fantastická kuchyňa a perfektný personál, ktorí splnil všetko, čo nám na očiach videl je zárukou perfektnej dovolenky. Poloha ubytovania výborná, v centre, 300 m nástupná stanica na Hrebienok, 100 m vlek Jakubkova lúka. Určite sa sem ešte vrátime a toto ubytovacie zariadenie odporučím všetkým známym. Ešte raz veľká vďaka

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi MartinHorvath999.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 19. februára 2019

Milý hosť,

v prvom rade by som sa Vám v mene celej spoločnosti APLEND veľmi rada poďakovala za Vaše vysoké hodnotenie a úžasnú recenziu! Slovami ani nemožno vyjadriť šťastie, ktoré cítime pri jej čítaní. Ďakujeme, že ste svojím pobytom vložili dôveru do značky APLEND. Vaša spokojnosť a pohodlie sú pre nás rozhodujúce! Sme nesmierne radi, že ste boli spokojný v celkovou vybavenosťou apartmánov aj s lokalitou APLEND Vily Olívia. Bolo nám cťou môcť Vám spríjemniť pobyt v Tatrách! Tešíme sa na Vaše ďalšie pobyty s APLEND!

S pozdravom,
Ing. Lenka Hrapková
Marketingový manažér
APLEND, s.r.o.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Vo Vile Olivia sme boli uz po druhy raz a boli sme opät velmi spokojni. Ubytovanie super, pohodlne, velmi pekne zariadeny apartman. Boli sme s malym dietatom, k dispozicii postielka, detska stolicka, detsky kutik. Personal velmi mily, ustretovy. Mozeme len a len odporucat. Prideme opät :)

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi kanikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, recepcia v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 14. januára 2019

Dobrý deň pani Kaniková,
ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Sme radi, že ste sa u nás cítili príjemne a veríme, že naše ubytovacie zariadenie opäť čoskoro navštívite. Prajem pekný deň, s pozdravom Mgr. Adriána Martinková/Aplend

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. novembra 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi milé prekvapenie nás čakalo v ubytovaní vila Olivia z dielne Aplend. Úprimné privítanie recepčného Janka, ktorý sa nám staral o bezproblémové ubytovanie, integrovanie do úžasného prostredia ktoré Vila Olivia ponuka, cez uzasné občerstvenia v cherry bare. Ubytovanie v apartmáne 2+2 ideálne pre štvorčlennú rodinu nám vzalo slová z pier.... moderné, útulné, štýlovo zariadené, čisté, a nebudeme klamať pomer k cene výborný. Super lokalita, všade blízko, určite sa vrátime. Tak isto pozdravujeme a ďakujeme za milý a ústretový prístup slečne Martinkovej a recepčnemu Jankovi, ste ľudia na správnom mieste, a je jasne že vás práca ktorú robíte baví. Dakujemeeeee

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi kolarik123.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, recepcia v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 19. novembra 2018

Dobrý deň,
veľmi pekne ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že sa Vám u nás páčilo. Veľmi si vážime Vašu spokojnosť s poskytovanými službami a veríme, že pri ďalšej návšteve Tatier si znova zvolíte Aplend :)
S pozdravom
Aplend Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 8. októbra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: október 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia APLENDSLOVAKIA, Manažér v zariadení APLEND Vila Olívia.Zodpovedané: 10. januára 2020
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie