Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Túra

Super miesto na túru, odporúčam len zabehnutým turistom :) Túra je naročná :) Ale nádherné okolie... viac informácií

Recenzované: 25. mája 2019
jankoslavko
,
Liptovský Mikuláš, Slovensko
Výstup

Nádherný výstup, skvelí pozorovatelia (kamzíky) super výhľad. Škoda že pri vrchole nie je nejaká... viac informácií

Recenzované: 12. októbra 2018
TrailBlazer823700
Prečítať všetky recenzie (23)
  
Recenzie (23)
Filtrovať recenzie
23 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
21
2
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
21
2
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4923 recenzií
Recenzované: 1. decembra 2017

Na Krivan sme sa vybrali na zaciatku zimy cestou zo zastavky Troch studniciek. Cesta hore bola uz preslapana, od konca kosodreviny sme preslapavali cestu priamo hore po hrebeni. Treba si zbalit macky aj cakan, miestami dost tvrde. Zlyzovat sa nedalo lebo este nebolo dost snehu v zlabe.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Michal R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. septembra 2017

Túra na Kriváň je síce náročnejšia ale o to lepší pocit pri dosiahnutí vrchola.Pri peknom počasí nádherné výhľady

Dátum zážitku: október 2016
Poďakujte používateľovi Martulienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júla 2017

Hovorí sa že kto naň nevystúpi nie je Slovákom, jeden z národných symbolov. Mimo tejto symboliky vám výstup naň ponúka krásny výhľad do Liptovskej kotliny a okolia. Túra patrí medzi tie mierne náročné, no výhľad stojí pre tú námahu. Pre milovníkov adrenalínu a námahy odporúčam výbeh na vrch a potom si ho aj dole zbehnúť čo sa ale nedá v strede turistickej sezóny, kto nemá problém z nočným životom a je aj romantikom stojí za to nevyspatie isť si pozrieť východ slnka.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi ErikG1929.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 14. septembra 2019

Dátum zážitku: júl 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. júna 2019

Dátum zážitku: jún 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie