Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Treba zažiť ”

Zamkovskeho chata (Zamka)
Na pozícii č. 3 spomedzi 11 Reštaurácie v Vysokých Tatrách
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 21. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Dostupná horská chata s príjemným prostredím, výborným jedlom a prívetivými ľudmi. Skvelo sa najete pri krásnom výhľade a zapijete to tým najlepším bylinkovým čajom.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi duniatko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (64)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

162064 recenzií

Zrecenzované: 6. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Aj ked vacsi turisti vravia ze od “Zamky” tury len zacinaju netreba zabudat ze nie kazdy ma kondicku, stav ci vek na to aby mohol zajst dalej nakoniec vsetci sme nejako zacinali a zamka je taky zakladny bod kde je clovek uz naozaj v horach aje tu krasne. Chatarka je fakt perfektna baba aj cely je tim. Je fajn ze take miesto existuje jedlo super atmoska super!!!

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi Perisound.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. októbra 2017

V októbri okrem iných miest sme navštívili aj túto chatu.Príjemné prostredie,ochota personálu - skrátka spokojnosť veľmi veľká.

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi 13stanli07.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemna prechadzka s 3-mesacnym babatkom v nosici. Upraveny chodnik, uzasna priroda a skvele sluzby na chate. Siroky vyber napojov, moznost teplej stravy a hlavne ochotny personal, ci uz pri prebalovani babatka, alebo ohriati mliecka. Dakujeme, urcite sa vratime

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi sluchatko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 30. apríla 2017

Bol som tu niekoľkokrát a je to hádam jedíná horská chata v Tatrách, kde sa dajú ustáť ceny, jedlo nie je z metro-mrazáku a personál v pohode.

Dátum návštevy: júl 2016
Poďakujte používateľovi rudolf n.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Zamkovskeho chata (Zamka), si pozreli aj

Vysoké Tatry, Prešovský kraj
Starý Smokovec, Prešovský kraj
 
Tatranská Lomnica, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Zamkovskeho chata (Zamka)? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu