Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Mikulov
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (70)
Filtrovať recenzie
70 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
27
29
11
1
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
27
29
11
1
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1670 recenzií
Recenzované: 16. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekný hotel, pracuje tu prijemny personál. Izby sú moderne zariadené a v cene sú chutne raňajky. Dobrá dostupnosť do centra mesta a možnosť zakúpiť miestne vina. Ceny sú tiež prijateľné. Určite odporúčam návštevu.

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Lenka S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

jednoduchý hotel ale čistý, problémom sú extremne tenké steny, cez ktoré počuť všetko zo susedných izieb/aj vzdialenejších/
v kúpeľni chýbajú vhodné odkladacie priestory a na oknách nie sú sieťky proti komárom

Dátum pobytu: september 2016
Poďakujte používateľovi PeterS12902.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2016

Hotel veľmi pekný,nachádza sa na kraji Mikulova,krasný výhľad na zámok,mali sme v hoteli raňajky,boli vynikajúce,bohaté švédske stoly aj každé ráno tepla polievka,ubytovanie pekné ,čisto,ochotný personál,krasný výhľad a blízko do mesta,boli sme partia osmi lúdia a veľmi spokojní ďakujeme

Dátum pobytu: august 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi rch249.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. júla 2014

Trojhviezdickovy hotel,ktory sa vsak sluzbami vyrovna niektorym stvorhviezdickovym...cistota na izbach,bohate ranajky,prijemny personal,pekne posedenie vonku s vyhladom na zamok,v noci je z okien izby vidiet zamok nadherne osvetleny.Jedine negativum, ktore sme za tri dni nasli- umiestnenie hotela v blizkosti pumpy, kde sa pohybuju rozni ludia..

Dátum pobytu: júl 2014
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi cusco2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 3. septembra 2019

Dátum pobytu: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie