Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (51)
Filtrovať recenzie
51 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
20
12
12
3
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
20
12
12
3
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61151 recenzií
Recenzované: 22. januára 2018

Tento hotel je veľmi milý, útulný. Ubytovaní sme boli v priestrannej izbe. Personál veľmi ústretový, ochotný. Stravovanie bolo dobré. Wellness pekné, čisté. Nakoľko sa nám tam veľmi páčilo, zarezervovali sme si pobyt počas Veľkej noci.

Dátum pobytu: november 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi AlenaN138.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2017

Hotel Tulipán môžem odporučiť rodinám, chodíme sem každý rok hlavne v lete a sme spokojný jedlo a ubytovanie v poriadku, neskutočne milá pani na recepcii a hlavne ústretový a ochotný personál reštaurácie.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi valopohlidal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2017

Mily personal,ci na recepcii alebo v obsluhe,poloha hotela dobra,jedine co by som vytkol su ranajky,bez medu,dzem a jogurt podavany ako v pionierskom tabore, a tu kavu a pristroj co ju pripravuje okamžite vyhodit,inak sme boli velmi spokojný.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi mex905.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. septembra 2017

Hotel je veľmi pekný.
Nedostatkom bola zle uprataná izba, prach neutierali, postele sme nemali ustlané ani raz. Televízor sa samovoľne zapínal...ladil sa s problémami.
Wellness je pekné, súčasťou vstupu však nie je uterák. Ide o bezplavkovú zónu,
vstup do wellness majú aj malé deti.
Stravu sa snažia oživiť (pirohy, rezance). Hlavné mäsové jedlo kuracie plátky na prírodno..boli 5 krát. Celkovo hodnotím pobyt pozitívne, stačilo by pár maličkostí a zážitok z hotela by bol lepší.

Dátum pobytu: august 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Etelka22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. mája 2017

Hotel sme navštívili v období od 05.05. do 07.05.2017. Ako štvorčlenná rodina sme boli ubytovaní v priestrannom apartmáne, relatívne čistom a i keď nábytok v interiéri určite pamätá výstavbu hotela, nepovažujem to za žiadny extrémny nedostatok. A ani tá troška plesne v kúpeľni nám nejako zvlášť neprekážala. V každom prípade do Tatier sa nechodí sedieť na hoteli. Jedlo bolo absolútne v pohode a aj personál. Čo mi však nedá nepoznamenať je fakt, že i keď máte v apartmáne kuchynskú linku a predpokladám, že to nie je len dekorácia, márne tam budete hľadať nejaký tanier, poháre, či príbory. Sú to len prázdne skrinky a šuplíky. Opravujem boli tam tri malé šálky. Takže večerná pohodička pri vínku v šálke, ak sa Vám ho ovšem podarí bez vývrtky otvoriť. Tú tak rozhodne budete hľadať márne. No a posledná vec je skôr moje odporúčanie pre hotel. Keďže strava bola podávaná formou bufetových stolov bolo by zrejme vhodné, aby ľudia vedeli čo za jedlo sa v nádobách nachádza. Úplne by na začiatok postačovali malé štítky s popisom, ktoré sú dnes absolútne bežným štandardom pri takomto podávaní stravy. Upozornenia na jednotlivé alergény v strave by mohli počkať do ďalšej päťročnice. Toľko k hotelu. Doba je zlá, ale ak by tam investovali maximálne 800 euro idú o hviezdičku nahor.

Dátum pobytu: máj 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Camper710208.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie