Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (149)
Filtrovať recenzie
149 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
91
43
9
3
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
91
43
9
3
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49149 recenzií
Recenzované: 31. októbra 2017

Jeden z najkrajsich hotelov prirode v akom som na Slovensku bol. spojenie prirodnych materialov, krasneho okolia. Krasny jednoduchy, ale ucelny apartman, idealny pre dvoch ludi, s vlastnou kuchynkou. Podnikol som vylety do okolia, ked sme prave neporadovali. Krasna tatranska noc!

Tip na izbu: Vyhlad do prirody
Dátum pobytu: november 2016
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi JaroslavH97.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Pokial hladate v Tatranskej lomnici vynikajuce ubytovanie tak hotel Kukucka ako v hlavnej budove hotela tak v apartmanoch vo vedlajsich budovach je super. Tieto chvaly vsak nemozno povedat na restauraciu. Nikdy to nebola nejaka extra trieda ale dalo sa aspon trosku ale teraz je to katastrofa. Snad najnemoznejsi personal v Tatranskej Lomnici nezvladajuci pracovat nad 2 plne stoly neznalost listka a vinnej karty a pristup uplny amaterizmus. No a jedalny ludtok na takyto hotel hotova katastrofa vinna karta ani nevravim miesto Don Perignon by radsej pridali par lepsich vin. Jedlo o nicom.
Skoda snad sa este preberu ale tu by som uz peniaze neminal.

Dátum pobytu: júl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
2  Poďakujte používateľovi Perisound.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Na internete majú izbu za 120 €, zajednáte izbu priamo cez tel. alebo osobne, tak vám vypália 150 € Poviete im to, tak slečna na recepcií sčervenie a vykrúca sa že ceny sa menia podľa potreby... Nech idú do kelu s takýmto prístupom!

Dátum pobytu: október 2017
1  Poďakujte používateľovi Yanito7.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Bývali sme v apartmánoch, ktoré sú krásne, priestranné. Poloha hotela je vynikajúca ako v zime tak aj v lete Odporúčam využiť apartman, ale bez stravy.
Doplatok za raňajky 12 €/os. dosť prehnane nato aký vyber tam je. Večere už vôbec neodporúčam. Slabučký vývar za 4€ asi 1,5 dcl. Kuchár nemal svoj deň. Čašník nestíhal obsluhovať 5 stolov naraz. Hostia čo prišli po nas sa najedli skôr ako my. Objednali sme si len vývar a palacinky.
Wellness veľmi maličké 2 sauny, virivka, s výhľadom na apartmánové domy, v ktorej bola počas našej návštevy studena voda. Žiadna oddychová miestnosť. 2 ležadlá pred saunami a 2 ležadlá pri sprchach.
Komické pre mna bolo, keď sme si na recepcii objednali kávu na izbu a recepčná to zabila odpoveďou: "Samozrejme pošlem sluhu"
Nakoniec chaos na recepcii s našim účtom, ma dorazil. Pól hodinu sme strávili na recepcii, kým sme dali dokopy účet, ktorý sme mali naúčtovaný na troch izbách.

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi RomanaB173.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Moc hezky zarizene apartmany, vc. kuchynky a obyvaciho pokoje. Dobra poloha, 200 m od lanovky na Skalnate pleso. Horsi kvalita stravovani. Cena neodpovida kvalite ani nabidce. Neurazi, urcite vsak nenadchne. Personal neprofesionalni. Zbytecne moc behani, chozeni sem a tam, abiz by dokazali obslouzit vice stolu soucasne. Navzdory tomu se jedna o jeden z nej hotelu v Tatranske Lomnici - doporucuji.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Marcel802014.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie