Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (127)
Filtrovať recenzie
127 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
110
12
5
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
110
12
5
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38127 recenzií
Recenzované: 8. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel ktorý prešiel rekonštrukciou s gráciou. Krásna historická časť hotela nás nadchla. Moderne izby a wellness sa nám páčili aj keď boli menšie. Boli čisté, a vkusne zariadené. Wellness má sauny, Bazen, jacuzi.... trosku malo ležadiel na počet hostí. Reštaurácia Sissi bola top, či to boli raňajky, alebo večera, veľmi sme si pochutili. Príjemný personál, ochotný na 1*. Páčil sa nám aj dokument o histórii hotela Lomnica. Ďakujeme

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi MirkaV47.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotellomnica, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: pred 4 týždňami

Dobrý deň MirkaV47,

sme radi, že ste navštívili náš hotel. Ďakujeme, že oceňujete spôsob, akým sme sa snažili detailne venovať rekonštrukciu. Je pre nás dôležité, aby sa hostia cítili v našich priestoroch príjemne, aby mali pocit aj druhého domova, aspoň na chvíľu. Do historického konceptu sme sa snažili vsunúť aj požiadavky dnešného moderného hosťa, ku ktorému patrí wellness. Doplnili sme ho o kaderníctvo a kozmetiku, časť vonkajšej vírivky, ktorú hostia radi využívajú počas celého roka. Gastronómia je jedným z našich najdôležitejších pilierov, preto sme radi, že sa aj Váš dobrý pocit a chute stretli s našou prípravou.

Vždy sme radi, ak hostia ocenia personál, je to pre nich veľká pochvala a motivácia zároveň. Historický dokument je autentický a tak, ako históriu hotela tvoril jeho personál, snažíme sa v tomto duchu pokračovať aj naďalej.
Verím, že sa budeme môcť stretnúť s Vami znova v našich priestoroch.

S úctou, Zuzana Semanová, Generálna riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme na predĺžený víkend a super. Krásny hotel, plne klimatizovany, uzasne jedlo a aj kaviareň a v neposlednom rade wellnesa a pekne prostredie a scenéria Vysokých tatier. Jednoducho nieje čo vytknúť. Určite by sme sa vrátili zas.

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi AlexDelarge1988.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaSemanova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 8. júla 2019

Dobrý deň AlexDelarge 1988,

ďakujeme, že ste si vybrali stráviť predĺžený víkend práve v našom hoteli. Sme veľmi radi, že ste boli spokojný so službami. Jedným z našich dôležitých pilierov je práve gastronómia, ktorej súčasťou je fine-dining, vlastná pekáreň aj vlastná cukráreň. Práve domáce sladkosti sú niečím, čo lahodí každému nášmu hosťovi, a to priamo s atmosférou Kaviarne Mozart alebo scenériou Vysokých Tatier. Naša terasa je jedinou terasou v Tatrách, ktorá je otočená priamo na štíty Vysokých Tatier. Sme radi, že sa Vám aj tento pohľad, daný historickou architektúrou pôvodného projektanta, páčil. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. júla 2019 cez mobilné zariadenie

tento hotel mozem doporucit, vyborny pomer cena/kvalita (rozne pobytove balicky), vyborne ranajky a celkovo gastronomia, ale na danu kategoriu stiesnene izby (moderna cast vyhlad na autobusovu stanicu), pekny wellness s bazenom, saunami, vnutornou i vonkajsou jacuzzi. na deti sa tu moc nemysli - maju detsky kutik pri recepcii, ale nie moc zaujimavy

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi tombl29.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaSemanova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 5. júla 2019

Milý tombl29,

v prvom rade ďakujeme za to, že ste si pre svoj oddych vybrali práve náš hotel. Sme radi, že Vám čas strávený u nás spríjemnili naše bohaté raňajky. Rovnako ste nás potešili svojím pohľadom na naše útulné wellness centrum.
Hotel Lomnica má k dispozícií ubytovacie kapacity v starej a historickej časti vo viacerých kategóriách aj dispozičných možnostiach. Výhľady z izieb sú smerované rovnako viacerými možnosťami. Preto by sme Vás radi informovali, že akúkoľvek požiadavku na veľkosť izby, vrátane výhľadov pokojne smerujte v budúcnosti na naše rezervačné oddelenie, ktoré Vám ochotne pomôže s výberom izby podľa Vášho želania.
Deti sú pre nás rovnako váženými hosťami ako ich rodičia. Preto našu kolekciu hračiek, vyrobených na mieru, dopĺňame počas tohto leta o nové doplnky hier, maľovaniek, farbičiek, ako aj detskej kozmetiky My forest friends. Letné aktivity prinášajú aj animačnú školu a naša kolekcia veteránov možnosti, ako si spríjemniť výlet aj s rodinou. Budeme sa tešiť, ak nás aj v budúcnosti poctíte svojou návštevou.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. marca 2019

Krasny historicky hotelik, vsetko do detailov upravene, premyslene, personal vsade naozaj velmi mily a ustretovy vo vsetkom. Od recepcnych az po vodica skibusu. Hotel ponuka naozaj perfektne sluzby vo vsetkom. Poplatok za piska primerany, jednorazovy za upratanie, hotel Vam vsak ponukne misku a peliesok, nie ze by tam nas psik chcel spat, ale je to mile :-). Syna velmi potesil balicek pre deti-detska kozmetika, omalovanky a plysak hotela Lomnica, dospelych potesil na privitanie vyborny domaci kolacik. Kolaciky su v krasnej historickej kaviarni Mozart naozaj velmi chutne, ochutnali sme ich niekolko. Vsetko domace, ktore si hotel pecie sam. Takisto perfektne ranajky-domaci chlebik, ktory si pecu priamo v hoteli, skoda ze sa neda nikde kupit, mnozstvo domácich pomazanok, ovocných stiav.atd... naozaj vyborne ranajky z domácich produktov. Sluzby skibusu takisto super-skibus sa prisposobi casovo Vam, nie vy jemu. Krasny wellnes s virivkami, bazenom, saunami. Vsetky sluzby su v cene ubytovania. Stredisko Lomnica co sa tyka lyzovania ma sice nove lanovky, ale svahy su neupravene a casto byva problem s vetrom, takze neodporucam kupovat viacdnove skipassy. Nam ako nahradu za jeden den ked nesli lanovky vystavili skipassy ktore nam platia do konca sezony, pritom sme boli na konci februara ked uz tie snehove podmienky neboli dobre a posledny den to bola uz iba kasa meisto snehu, nebudeme predsa cestovat 400 km tam a 400 naspat. kebyze aspon na dalsiu sezonu ... ale toto nie je problem hotela Lomnica a ak sa sem este niekedy vratim tak prave iba koli hotelu Lomnica, jeho sluzbam, vybornym ranajkam a milemu personálu :-)

Tip na izbu: pre mna najkrajsia je historicka cast hotela
Dátum pobytu: február 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Sandy-KA1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaSemanova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 5. júla 2019

Milá Sandy-KA1,

srdečne ďakujeme za čas, ktorý ste venovali zdieľaniu nadšenia z pobytu u nás. Každá pochvala je pre nás obrovskou motiváciou, najmä ak máme možnosť podeliť sa o ňu s každým našim kolegom. Pretože každý z nich veľkou mierou prispieva k tomu, ako je služba poskytnutá, a ako spokojný odchádza náš hosť.
Už od znovuotvorenia hotela kladieme dôraz na kvalitu aj produktu. Jedným z našich dôležitých pilierov je gastronómia, veď "láska vždy ide cez žalúdok". Sme veľmi radi, že ste to cítili a rovnako aj ocenili počas Vašej návštevy. Budeme sa snažiť robiť všetko pre zachovanie dobrého pocit z našich služieb a veríme, že pri ďalšej návšteve sa k tomu pridá aj poctivé tatranské zimné počasie.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel navštevujeme opakovane a vždy odchádzame nad mieru spokojný. Skvelý personál na každej pozícií. Výborne jedlo a servis. Izby čisté a pekne. Pekne Spa. Hotel ma výborné spracované videá o svojej histórii. Trošku mi chýba štandardné hotelové lobby keď nechce človek sedieť len v kaviarni alebo reštaurácia. Výhodou je aj výborná vinoteka. Na Slovenské pomery unikátny hotel.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Puko34.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie