Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (113)
Filtrovať recenzie
113 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
101
9
3
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
101
9
3
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16113 recenzií
Recenzované: 9. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel navštevujeme opakovane a vždy odchádzame nad mieru spokojný. Skvelý personál na každej pozícií. Výborne jedlo a servis. Izby čisté a pekne. Pekne Spa. Hotel ma výborné spracované videá o svojej histórii. Trošku mi chýba štandardné hotelové lobby keď nechce človek sedieť len v kaviarni alebo reštaurácia. Výhodou je aj výborná vinoteka. Na Slovenské pomery unikátny hotel.

Dátum pobytu: november 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Puko34.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2019

Niekedy mi je ľúto, že nemám narodeniny v lete, aby som mala záhradnú párty. Ale tento rok to bola skutočne prekvapivá zážtková oslava v nádhernom hoteli, v ktorom sa spája dokonalosť gastronómie s historickým prostredím, oddychom vo vonkajšej vírivke našich krásnych Tatrách

Dátum pobytu: január 2019
Poďakujte používateľovi MonikaWa30.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. februára 2019

Krásne zrekonštruovaný hotel v retro štýle vkusne doplnený modernými prvkami. Personál je neuveriteľne na slovenské pomery príjemný, ústretový a komunikatívny. Hneď pri príchode Vám pekne zaparkujú auto a potom počas celého pobytu s ničím nemajú problém. Hotel je ako galéria originálov obrazov s možnosťou ubytovania, krásne kultúrny relax. Čerešničkou na torte je jedlo, lepšie raňajkové menu som už dlho nevidel, o večere ani nehovorím, jednoducho kolektív kuchárov môžeme nazvať skôr symfonickým orchestrom pod taktovou ich šéfkuchára. Celkovo som sa cítil luxusne.

Dátum pobytu: február 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi _ubo_343.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. februára 2019

V dňoch 2.2.2019 a 3.2.2019 sme absolvovali priateľskú akciu v Tatrách, konkrétne v hoteli Lomnica. Počas pobytu sme zažili samé šoky.
1. šok -Interiér - krásne prepracovaný, do detailu vyšperkovaný a príjemne pôsobiaci interiér s krásnymi obrazovými dielami Vás ihneď osloví tak, že sa počas celého pobytu sa cítite ako syn nejakého anglického princa.
2. šok - personál - po akcii, - kde sme boli trošku v nálade, sa personál neváhal pýtať - ako sa cítite, potrebujete niečo? prinesiem Vám vodu? odprevadím Vás na izbu? (podotýkam, že to bolo v čase ranných hodín :D ), počas raňajok za Vami príde obsluhujúci personál s otázkami : nechýba Vám niečo? Prinesiem Vám kávičku? Načo máte ešte chuť? A vy sedíte pri tom stole s nechápajúcim pohľadom, či sme vôbec na Slovensku :D, potom sa spamätáte a poviete buď áno, nie atď ....
3. šok - Gastronómia - krásne nachystané, štýlové, bohatý výber, čerstvé, chutné, - ja osobne Vám poviem, že keby bolo na mne, sedím tam až doteraz :D
4. šok - izby - štýlové, kvalitné doplnky, postele s kvalitnými matracmi samozrejme s ostatnými štandardami - bar, trezor, atď. to ani nemusím spomínať. Župany a papuče do wellnessu sú taktiež súčasťou.
5. šok - wellness - okrem kvalitného spracovanie, funkčnosti, pohodlnosti ti personál bez váhanania donesie na požiadanie prosecco v kýbli, sklenené poháre, pre maximálne pohodlie.
Aj vďaka týmto detailom si tam výborne oddýchnete, príjemne sa budete cítiť. Ja som priemerný človek a som veľmi šťastný, že na Slovensku máme takýto hotel, za ktorý by sme sa nemuseli hanbiť ani v Dubaji pri Burj Al Arab. :)

Dátum pobytu: február 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Michalweb.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. februára 2019

V hoteli sme strávili tri noci. Ubytovanie sme mali v novej časti s balkónom a čiastočným výhľadom na Lomnický štít. Izba bola trochu menšia ale každý deň veľmi dobre uprataná, oceňujem výborné vankúše.
Raňajky boli skvelé pripravované z kvalitných surovín. Wellness je tiež pekne udržiavaný, vo vnútornej vírvke príjemne teplá voda a bazén s protiprúdom som si užila dosýta.
To prečo som bola nútená strhnúť body, je posledných desať minút strávených pri checkoute. Nikto nás pri príchode neinformoval ze pri rezervácií takmer mesiac pred prídchodom neprebehla platba. Zistili sme to až pri odchode, keď bolo potrebné zaplatiť celú sumu. Recepčná sa nás pri príchode spýtala či chceme auto parkovať v garáži. Keďže bolo v tomoto čase von veľmi mrazivo, uvítali sme takúto možnosť. O to väčšie rozčarovanie bolo keď pri odchode bola na aute dvojcentimetrová námraza....
Myslím že taktéto informácie by zákazník mal dostať hneď.

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Cenculka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 15. mája 2019

Veľmi si vážim, že ste bola ochotná a venovali čas k napísaniu recenzie k pobytu u nás, v Hoteli Lomnica.

Vždy pracujeme na tom a je to náš cieľ, aby dojem hostí z pobytu u nás bol od začiatku po koniec nad očakávania. Preto už pri príchode ponúkame služby ako odparkovanie auta, concierge služby či doručenie batožiny na izbu. Je nám veľmi ľúto, že sme nedodržali naše vysoké štandardy a pri komunikácii s Vami ste zažili dlhší check-out než by bolo nutné.

Vašu skúsenosť s pobytom sme prebrali so zodpovednými kolegami. Verím, že nám zachováte priazeň a budeme Vás môcť u nás opätovne privítať.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie