Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (101)
Filtrovať recenzie
101 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
90
9
2
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
90
9
2
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
611101 recenzií
Zrecenzované: 9. mája 2018

Rekonštrukcia hotela bol skutočne skvelý počin, za čo si majiteľ zaslúži vďaku.
Hotel je krásny, čistý, všade veľa obrazov známych autorov. Veď povedzte, v ktorom slovenskom hoteli visí na chodbe vedľa seba niekoľko "Kompánkov" či "Laluhov". Izby aj wellness nádherné, reštaurácia aj servis prvotriedny. Keď nechcete ísť do Tatier so stresom, aké ubytovanie a služby vám poskytnú, tak neváhajte a vyberte Hotel Lomnica.

  • Termín ubytovania: apríl 2018, cestoval(a) s priateľmi
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 15. júla 2018

Vážený pán Peter,

Ďakujeme, že ste sa rozhodli podeliť z dojmu z pobytu u nás. Cieľom otvorenia hotela nebolo len ponúkať služby hotela alebo priniesť umenie a kultúru nielen pre našich hostí ale aj do regiónu, ktorá tu historicky bola a patrí sem.

Máme dve Galérie a k tomu viac ako 400 originálnych obrazov v celom hoteli. Našim cieľom je odprezentovať nielen kvalitu na tanieri ale aj v priestoroch hotela. K tomu nám dopomáhajú aj rôzne akcie, najbližšie plánovaná Symphony night v posledný júlový víkend. Veríme, že k nám opäť zavítate a budete sa môcť opäť presvedčiť o kvalitných službách.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. apríla 2018

Hotel Lomnica je samá dokonalosť. Izby sú čisté, WC s bidetovou sprškou, interiér krásne zariadený v historickej časti hotela. Izba bola čistá, vkusne zariadená, personál je profesionálne zaškolený, vždy usmiaty, ochotný zodpovedať vaše otázky, gastronomia je super, používajú vlastné výrobky prípadne lokálne, odporúčam degustačné 5 chodové menu s wine pairingom ( my sme boli nielen milo prekvapený kreatívnym servírovaním a výrobou pokrmov, ale aj obsluhou. Obsluhovali nás 3 kuchári, 2 čašníci a 1 somelíér, Raňajky sú bohaté s množstvom nápojov vlastnej výroby, sektom a regionálnymi výrobkami. Odporúčam každému kto chce navštíviť Tatry.

  • Termín ubytovania: apríl 2018, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi NoroS7.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 15. júla 2018

Pozdravujeme Vás Noro,

Ďakujeme, že ste si našli čas a venovali ste pár minút na zhodnotenie dojmov z pobytu u nás. Sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo a hodnotíte prístup mojich kolegov veľmi pozitívne. Gastronómia a umenie je to, na čom si dávame zakladať a sme radi, že ste práve našu snahu ocenili.
Verím, že k nám zavítate opäť, plánujeme ďalšie akcie, napr. ako Symphony night v posledný júlový víkend alebo vždy máte možnosť využiť aj degustačnú večeru a zažiť tak nový zážitok z gastronómie u nás na Slovensku.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. marca 2018

Z každého kúta dýcha umenie, všetko nablýskané, čisté a exkluzívne. Ak hľadáte TOP komfort, určite tento hotel v Tatrách neobíďte. Wellness trochu malé vzhľadom na kapacitu ostatných priestorov, ale príjemne prekvapila obsluha, ktorá nelení a prinesie drink podľa želania až k lehátku. Veľmi pozitívne hodnotím aj bezplatný hotelový skibus do lyžiarskeho strediska a späť, milého hotelového portiera a recepčných. Izbu sme mali v modernej časti bez výhľadu. Skôr by som asi odporúčala izby v historickej časti, aby bol zážitok dokonalý.

Tip na izbu: Pri ďalšej návšteve by som rozhodne volila izbu v historickej časti.
  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi MichelleO2585.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 15. júla 2018

Pozdravujeme Vás pani Michelle,

ďakujeme, že ste venovali pár minút a rozhodli ste sa podeliť o dojmy z pobytu u nás. Je nám ľúto, že aj napriek tomu, že ste si pobyt u nás užili, našli ste nedostatky, kvôli ktorým ste nám nedali plný počet bodov. To vôbec nevadí - my sa chceme zlepšovať a verím, že pri Vašej ďalšej návšteve to napravíme.
Aby sme Váš pobyt pri ďalšej návšteve maximálne približili k plnej spokojnosti, odporúčame rezervovať si izbu s balkónom (máme ich len pár a rýchlo sa vypredávajú) alebo izby v historickej časti, ktoré ponúkajú výhľad na Vysoké Tatry.

Naše wellness ponúka bazén s protiprúdom, 3 typy sáun, 5 masérskych miestnosti, 2 vírivky - z toho jedna v exteriéri pre až 12 osôb. Wellness ponúka širokú škálu služieb a dopĺňame ich ešte extra priestorov Beauty salónu. Ponuka občerstvenia je samozrejmosťou, sme radi, že ste ju využili.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. marca 2018

Pobyt v Hoteli Lomnica bol pre mňa najsilnejším zážitkom z dovoleniek v Tatrách a áno, boli sme aj v top hoteloch na Štrbskom plese. Tento hotel vám totiž okrem starostlivosti, kedy vám personál dáva v dobrom pocítiť, že si vás vážia ako klienta, čosi "extra" cítite na každom kroku.
Bol som vo viacerých hoteloch tejto kategórie po svete, ale doslova rozdielovým je doslova top galéria slovenskej výtvarnej tvorby 20. storočia, ktorá vás sprevádza od vstupu až po vašu izbu. Klobúk dole pred pánom majiteľom, verím, že dobro a záujem takto sa podeliť s verejnosťou u neho aj naďalej pretrvá.
Gastronómia je top svojej kategórie na Slovensku. A aj tu je od personálu cítiť, že ich práca baví a chcú sa o svoje skúsenosti podeliť. Úprimne, vďaka aj kuchárovi Erikovi(?) za množstvo odporúčaní nových chutí ako napríklad figová horčica k syrom alebo tapioková kaša. Je mi len ľúto, že sme neabsolvovali degustačnú večeru (snáď nabudúce) a že predajňa Selavi je otvorená len od štvrtka do nedele (prišli sme v sobotu večer a v nedeľu nám nenapadlo ísť do obchodu. Odchádzali sme v stredu a aj tu sa ukázala nadštandardná ochota personálu hotela, že nám obchod vybavili otvoriť).
Využili sme aj hotelový ski bus, ktorý veľmi rýchlo reagoval na naše zavolanie.
Vďaka za skvelé služby aj v čistom wellnesse (nezabudnite absolvovať aj tatranské tepidárium po vysaunovaní alebo vonkajšom jakuzi).
Dajte naozaj na odporúčania a vyskúšajte Lomnica Cake s kávou alebo poseďte pri čapovanom Erbe.
Neľutujem jedno euro, ktoré sme v Hoteli Lomnica minuli a teším sa na návrat nabudúce. Nech sa vám darí.

  • Termín ubytovania: marec 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Tuchscher Ľ.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. februára 2018

Krásne zrekonštruovaný hotel. Po rokoch chátrania, je skvelé vidieť, ako sa z hotela stal klenot Lomnice. Nádherný interiér. Aj pri obyčajnom pití kávy, má návštevník pocit neobyčajného prostredia. Ostatné služby sa len chystáme využiť, no už teraz sa teším.

  • Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) sólo
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi Barbora K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie