Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (151)
Filtrovať recenzie
151 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
129
15
6
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
129
15
6
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3641151 recenzií
Recenzované: 7. marca 2018

Pobyt v Hoteli Lomnica bol pre mňa najsilnejším zážitkom z dovoleniek v Tatrách a áno, boli sme aj v top hoteloch na Štrbskom plese. Tento hotel vám totiž okrem starostlivosti, kedy vám personál dáva v dobrom pocítiť, že si vás vážia ako klienta, čosi "extra" cítite na každom kroku.
Bol som vo viacerých hoteloch tejto kategórie po svete, ale doslova rozdielovým je doslova top galéria slovenskej výtvarnej tvorby 20. storočia, ktorá vás sprevádza od vstupu až po vašu izbu. Klobúk dole pred pánom majiteľom, verím, že dobro a záujem takto sa podeliť s verejnosťou u neho aj naďalej pretrvá.
Gastronómia je top svojej kategórie na Slovensku. A aj tu je od personálu cítiť, že ich práca baví a chcú sa o svoje skúsenosti podeliť. Úprimne, vďaka aj kuchárovi Erikovi(?) za množstvo odporúčaní nových chutí ako napríklad figová horčica k syrom alebo tapioková kaša. Je mi len ľúto, že sme neabsolvovali degustačnú večeru (snáď nabudúce) a že predajňa Selavi je otvorená len od štvrtka do nedele (prišli sme v sobotu večer a v nedeľu nám nenapadlo ísť do obchodu. Odchádzali sme v stredu a aj tu sa ukázala nadštandardná ochota personálu hotela, že nám obchod vybavili otvoriť).
Využili sme aj hotelový ski bus, ktorý veľmi rýchlo reagoval na naše zavolanie.
Vďaka za skvelé služby aj v čistom wellnesse (nezabudnite absolvovať aj tatranské tepidárium po vysaunovaní alebo vonkajšom jakuzi).
Dajte naozaj na odporúčania a vyskúšajte Lomnica Cake s kávou alebo poseďte pri čapovanom Erbe.
Neľutujem jedno euro, ktoré sme v Hoteli Lomnica minuli a teším sa na návrat nabudúce. Nech sa vám darí.

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Mierolub.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. februára 2018

Krásne zrekonštruovaný hotel. Po rokoch chátrania, je skvelé vidieť, ako sa z hotela stal klenot Lomnice. Nádherný interiér. Aj pri obyčajnom pití kávy, má návštevník pocit neobyčajného prostredia. Ostatné služby sa len chystáme využiť, no už teraz sa teším.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi barborak54.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. januára 2018

mali sme s kolegynou naplanovane pracovne stretnutie v tatrach a ako vzdy som sa zamyslal ze kde sa pojdem potesit dobrym jedlom. Volba padla na Lomnicu kde som uz par krat jedol vo Franzovi ale nie v Sissi. Otazkou uz len bolo ze ci 5 alebo 8 chodovu veceru, volba padla na 5 kedze sme zacinali neskor. Samozrejme cely den som sa "setril" aby som bol na Gabove K. specialitky pripraveny. Dali sme si to aj s vinkom. Obsluha vyborna, casnicka aktivna znala veci na mna az trochu moc, lebo nam potom viazla konverzacia:) Ako vzdy zaujimave kombinacie jednotlivych ingrediencii, mozem ale povedat ze vyborne. Jedno predjedlo a hlavny chod boli vynikajuce- dal by som si aj dve porcie:). Celkovo to mozem hodnotit ako vynikajuce ale cez den som sa asi moc "setril" tak sme este zbehli do Franza na talianske specialitky, vynikajuce syry a chutne vinko. A ju tu ako vzdy doteraz obsluha vynikajuca, pozorna jednym slovom profici. Jedna mala poznamocka z inych navstev: detsky vyvar - mozno menej pestrej zeleniny, ale to je subjektivny nazor mojich deti:)
Ako vzdy mozem hodnotit velmi pozitivne az vynikajuco. Tesim sa na dalsiu navstevu.
PS: cigar lounge aj herna su perfektne! Cenova uroven vinneho listka je velmi korektna.

Tip na izbu: urcite s vyhlaodm na tatry, je to nadhera
Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi pista75.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 16. januára 2018

Pozdravujeme Vás z Hotela Lomnica,

je nám veľkým potešením čítať takéto krásne recenzie z pobytu našich hostí. Sme radi, že ste využili naše služby, aj keď ste neboli u nás ubytovaní a vybrali ste si TOP ponuku z našej gastronómie. Práve naše degustačné menu, kde vyžadujeme rezerváciu min. 24h vopred je dokonalým zážitkom. Sme radi, že sme predčili Vaše očakávania. A voľba na spríjemnenie večera práve v podobe Franz Jozef Reštaurácie a Vinárne bola správna voľba. Ak deti využili náš detský kútik, o to sme radšej. Verím, že nabudúce k nám zavítate aj s prenocovaním a budete si môcť užiť pobyt či už v modernej alebo historickej izbe. Budeme sa na Vašu návštevu tešiť.

Príjemný deň prajeme

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. januára 2018

Veľmi príjemné posedenie v príjemnom prosredí. Kaviareň bola skoro plná, keď sme sa tam zastavili s priateľom v sobotu,Napriek tomu sme vobec nečakali dlho.
Fantastický medový krémeš a veľmi milý personál.

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi AdminSurf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 16. januára 2018

Krásny dobrý deň prajeme z Hotela Lomnica,

sme veľmi radi, že ste k nám zavítali a využili oddychu v Kaviarni Mozart. Je pravda, že u nás máme skoro vždy plno ale vždy sa snažíme výjsť v ústrety a nájsť miesto pre hostí, prípadne ponúknuť Reštauráciu a Vináreň Franz Jozef so špeciálnym sezónnym menu ako aj tradičnou ponukou gastronómie. Pevne verím, že k nám zavítate opäť.

Zuzana Kovaľova
Generálna Riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. decembra 2017

Pri návšteve Tatranskej Lomnice - ochutnajte troška z nostalgickej atmosféry v kaviarni Mozart v hoteli Lomnica ****. Milovníci histórie a príjemného prostredia si prídu na svoje.
V lete je samozrejmosťou otvorená - teraska. Ochutnali sme Melange coffee a jablkový pie z domácej cukrárne. Aj keď sú ceny troška vyššie, pôžitok a zážitok Vám to určite vynahradí :)

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Martinka_Pia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 3. januára 2018

Pozdravujeme Vás pani Martinka a prajeme všetko dobré do Nového roka 2018,

Ďakujeme za krásnu recenziu a sme radi, že sa Vám u nás páčilo. Počas zimného obdobia zahrievame našich hostí aj špeciálnym autíčkom Winecar, v ktorom ponúkame varené vínku, punč - všetko priamo pred hotelom, so zabezpečeným ohrevom v prípade, že by ste si chceli dať napr. len Prosecco, Grappu a pod.

U nás v kaviarni ponúkame naše vlastné dezerty, ako kávičku vieme pripraviť aj našu špeciálnu Írsku kávu. Možností je veľa napr. nové a la carte menu v reštaurácii Franz Jozef, kde Vás poprosíme o rezerváciu vopred.

Pevne verím, že k nám opäť zavítate. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Zuzana Kovaľová
Generálna Riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie