Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (152)
Filtrovať recenzie
153 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
130
16
6
0
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
130
16
6
0
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3742153 recenzií
Recenzované: 19. februára 2018

Krásne zrekonštruovaný hotel. Po rokoch chátrania, je skvelé vidieť, ako sa z hotela stal klenot Lomnice. Nádherný interiér. Aj pri obyčajnom pití kávy, má návštevník pocit neobyčajného prostredia. Ostatné služby sa len chystáme využiť, no už teraz sa teším.

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a sólo
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi barborak54.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. januára 2018

mali sme s kolegynou naplanovane pracovne stretnutie v tatrach a ako vzdy som sa zamyslal ze kde sa pojdem potesit dobrym jedlom. Volba padla na Lomnicu kde som uz par krat jedol vo Franzovi ale nie v Sissi. Otazkou uz len bolo ze ci 5 alebo 8 chodovu veceru, volba padla na 5 kedze sme zacinali neskor. Samozrejme cely den som sa "setril" aby som bol na Gabove K. specialitky pripraveny. Dali sme si to aj s vinkom. Obsluha vyborna, casnicka aktivna znala veci na mna az trochu moc, lebo nam potom viazla konverzacia:) Ako vzdy zaujimave kombinacie jednotlivych ingrediencii, mozem ale povedat ze vyborne. Jedno predjedlo a hlavny chod boli vynikajuce- dal by som si aj dve porcie:). Celkovo to mozem hodnotit ako vynikajuce ale cez den som sa asi moc "setril" tak sme este zbehli do Franza na talianske specialitky, vynikajuce syry a chutne vinko. A ju tu ako vzdy doteraz obsluha vynikajuca, pozorna jednym slovom profici. Jedna mala poznamocka z inych navstev: detsky vyvar - mozno menej pestrej zeleniny, ale to je subjektivny nazor mojich deti:)
Ako vzdy mozem hodnotit velmi pozitivne az vynikajuco. Tesim sa na dalsiu navstevu.
PS: cigar lounge aj herna su perfektne! Cenova uroven vinneho listka je velmi korektna.

Tip na izbu: urcite s vyhlaodm na tatry, je to nadhera
Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi pista75.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 16. januára 2018

Pozdravujeme Vás z Hotela Lomnica,

je nám veľkým potešením čítať takéto krásne recenzie z pobytu našich hostí. Sme radi, že ste využili naše služby, aj keď ste neboli u nás ubytovaní a vybrali ste si TOP ponuku z našej gastronómie. Práve naše degustačné menu, kde vyžadujeme rezerváciu min. 24h vopred je dokonalým zážitkom. Sme radi, že sme predčili Vaše očakávania. A voľba na spríjemnenie večera práve v podobe Franz Jozef Reštaurácie a Vinárne bola správna voľba. Ak deti využili náš detský kútik, o to sme radšej. Verím, že nabudúce k nám zavítate aj s prenocovaním a budete si môcť užiť pobyt či už v modernej alebo historickej izbe. Budeme sa na Vašu návštevu tešiť.

Príjemný deň prajeme

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. januára 2018

Veľmi príjemné posedenie v príjemnom prosredí. Kaviareň bola skoro plná, keď sme sa tam zastavili s priateľom v sobotu,Napriek tomu sme vobec nečakali dlho.
Fantastický medový krémeš a veľmi milý personál.

Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi AdminSurf.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 16. januára 2018

Krásny dobrý deň prajeme z Hotela Lomnica,

sme veľmi radi, že ste k nám zavítali a využili oddychu v Kaviarni Mozart. Je pravda, že u nás máme skoro vždy plno ale vždy sa snažíme výjsť v ústrety a nájsť miesto pre hostí, prípadne ponúknuť Reštauráciu a Vináreň Franz Jozef so špeciálnym sezónnym menu ako aj tradičnou ponukou gastronómie. Pevne verím, že k nám zavítate opäť.

Zuzana Kovaľova
Generálna Riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. decembra 2017

Pri návšteve Tatranskej Lomnice - ochutnajte troška z nostalgickej atmosféry v kaviarni Mozart v hoteli Lomnica ****. Milovníci histórie a príjemného prostredia si prídu na svoje.
V lete je samozrejmosťou otvorená - teraska. Ochutnali sme Melange coffee a jablkový pie z domácej cukrárne. Aj keď sú ceny troška vyššie, pôžitok a zážitok Vám to určite vynahradí :)

Dátum pobytu: december 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Martinka_Pia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ZuzanaKovalova, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Lomnica.Zodpovedané: 3. januára 2018

Pozdravujeme Vás pani Martinka a prajeme všetko dobré do Nového roka 2018,

Ďakujeme za krásnu recenziu a sme radi, že sa Vám u nás páčilo. Počas zimného obdobia zahrievame našich hostí aj špeciálnym autíčkom Winecar, v ktorom ponúkame varené vínku, punč - všetko priamo pred hotelom, so zabezpečeným ohrevom v prípade, že by ste si chceli dať napr. len Prosecco, Grappu a pod.

U nás v kaviarni ponúkame naše vlastné dezerty, ako kávičku vieme pripraviť aj našu špeciálnu Írsku kávu. Možností je veľa napr. nové a la carte menu v reštaurácii Franz Jozef, kde Vás poprosíme o rezerváciu vopred.

Pevne verím, že k nám opäť zavítate. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Zuzana Kovaľová
Generálna Riaditeľka

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Služby hotela sú na vysoko profesionálnej úrovni.
Veĺmi pekné izby a celkové zariadenie hotela.
Excelentná kuchyňa, bohatý výber pri raňajkách.
Možnosť parkovanie pred hotelom a za poplatok v garáži.
Wellnes služby priamo v hoteli, je dobré si dopredu rezervovať termín

Dátum pobytu: december 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
2  Poďakujte používateľovi 66renatab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie