Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel U Leva
Hotely v blízkosti
Hotel Arkada(Levoča)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Penzion Oaza(Levoča)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Booking.com
Ukázať ponuku
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Booking.com
Ukázať ponuku
Recenzie (102)
Filtrovať recenzie
102 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
66
24
10
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
66
24
10
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38102 recenzií
Zrecenzované: 15. júla 2017

Hotel U Leva je výbornou kombináciou vysokého štandardu a historického nádychu. Útulne, komfortne a esteticky zariadené izby poskytnú pohodlie nielen počas pracovných ciest, ale aj rodinám s deťmi a turistom na výprave za krásami Spiša. Uvítali sme milý a ochotný personál, kvalitnú a bohatú kuchyňu, parkovisko priamo za hotelom ako aj wi-fi v jeho priestoroch za priaznivé ceny. Poloha v centre Levoče zaručila vychutnanie historickej atmosféry. Vďaka uvedenej výbornej kombinácii sa sem určite vrátime, pretože miesto je aj ideálnym východiskom pre výlety: Spišský hrad, Levočská dolina, Slovenský raj, ZOO v Spišskej Novej Vsi, Kežmarok. Odporúčam!

Termín ubytovania: jún 2017
Poďakujte používateľovi Jana K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. júla 2017

Štýlový hotel v srdci Levoči, z ktorého dýcha atmosféra a história tohto prekrásneho miesta. Raňajky výborné, takisto aj služby. Bola som mimoriadne spokojná s ústretovosťou personálu a ich milým prístupom. Vrele odporúčam!

  • Termín ubytovania: júl 2017, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi barborahorvathova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Vladimir789, Majiteľ v zariadení Hotel U Leva.Zodpovedané: 14. júla 2017

Ďakujeme veľmi pekne, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť s pobytom v našom hoteli. Sme veľmi radi, že sa vám v Levoči a v našom hoteli páčilo. Vašu pochvalu odovzdáme celému personálu. Dúfame, že k nám opäť v budúcnosti prídete.

S pozdravom,

Vladimír Petroci
majiteľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. júla 2017

Bola som príjemne prekvapená týmto štýlovým hotelom v centre Levoče s veľmi ochotným personálom a vynikajúcim jedlom za veľmi prijateľné ceny. Izby sú priestranné a tiché, je v nich všetko potrebné (vrátane wi-fi). Priamo z izby sme mali výhľad na námestie a niekoľko pamiatok. Rada sa sem znovu niekedy vrátim!

  • Termín ubytovania: júl 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi DagmarFe.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Vladimir789, Majiteľ v zariadení Hotel U Leva.Zodpovedané: 14. júla 2017

Milá Dagmar,

Ďakujeme veľmi pekne za vašu skúsenosť. Veľmi nás teší, že sa vám v hoteli U Leva páčilo. Budeme radi, keď vás opäť budeme môcť privítať.

S pozdravom,

Vladimír Petroci
majiteľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. mája 2017

Ubytovanie v tomto hotely sme si vybrali na základe výborného odporúčania od známych a veru, že sa v ničom nemýlili. Boli sme mimoriadne spokojní po každej stránke. Málokde sa človek cíti tak pohodlne a útulne ako doma a práve v tomto hotely som mala možnosť sa takto cítiť. Nielen kvôli vybaveniu izieb, ale aj vďaka priateľskému personálu. Navyše bývate priamo v centre.

  • Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi JanetteBakajsova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Vladimir789, Majiteľ v zariadení Hotel U Leva.Zodpovedané: 5. júla 2017

Ďakujeme za vašu skúsenosť. Sme veľmi radi, že sa vám u nás páčilo. Budeme radi, keď vás budeme môcť privítať opäť.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. marca 2017

Po viacerých skúsenostiach rozhodne najlepší hotel v Levoči. Vybavením ďaleko predčí svoju kategóriu, raňajky výborné a potešila aj ponuka obedového menu - široký výber, veľmi chutné jedlá a naozaj veľké porcie.
Mala som šťastie a pani majiteľka mi ukázala nádhernú zrekonštruovanú pivnicu, ktorá sa od jesene 2017 bude ponúkať ako ďalší reprezentačný priestor. Už sme si rezervovali firemnú akciu - dobovú večeru s degustáciou vína.....
Určite odporúčam toto miesto - je ideálne na načerpanie nových síl a upratanie myšlienok. Ešte raz ďakujem celému personálu a želám všetko dobré.

  • Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) sólo
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi cahetel77.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Vladimir789, Majiteľ v zariadení Hotel U Leva.Zodpovedané: 30. marca 2017

Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu. Sme veľmi radi, že sa Vám u nás páčilo. Radi Vás opäť privítame.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie