Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Pol hodina je strašne málo

Každý kto zavíta do Levoče túži vidieť slávny oltár majsta Pavla, ale napriek tomu koľko ponúka... viac informácií

Recenzované: 27. mája 2019
ZuzankaM3
Profesionalny a zaujimavy vyklad.

Vela sme sa dozvedeli o historii Baziliky Svateho Jakuba vdaka putavemu a zaujimavemu vykladu... viac informácií

Recenzované: 20. júna 2018
jelajozef
,
Martin, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (140)
  
Recenzie (140)
Filtrovať recenzie
140 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
76
40
10
9
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
76
40
10
9
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1116140 recenzií
Recenzované: 24. októbra 2017

Možno by som sa aj ja rada pridala k názoru, že je v tomto chráme čo vidieť, ale zašli sme do Levoče už tretíkrát a stále bolo zavreté. Príde mi troška mimo zamkýnať kostol pred ľuďmi, ktorí si len možno v tichosti chcú posedieť a rozjímať v atmosfére kostola. Pani pri okienku sedí bohužiaľ iba do štvrtej, prišli sme 16,10, kostol zavretý. Osobne si za vstup nemám problém zaplatiť, ale nemali by byť tieto miesta pre všetkých a nie iba do striktne vymedzeného času? Nechceli sme vojsť o polnoci :(

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi MartinaS4025.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. októbra 2017

boli sme velmi milo prekvapeni prehliadkou baziliky sv. Jakuba s profesionalnym vykladom a opisom nielen oltara Majstra Pavla, ale aj celeho interieru kostola.
Sprievodkyna bola velmi mila a vedela odpovedat na vsetky otazky.
Vstupne: 3e, prehliadky su kazdu hodinu, presne casy najdete webe

Dátum zážitku: október 2017
Poďakujte používateľovi ikulk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Nádherný interiér i exteriér. Určite nesmiete vynechať pri návšteve Levoče. Je zakázané fotografovať interiér baziliky.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Korbal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Veľa slovákov ani netuší aký poklad sa skrýva v Levoči.
Školský výlet do Levoče by mal byť povinnosťou všetkých žiakov Slovenska.
Samotný kostol s oltárom a množstvom výzdoby je perlou v Európevôbec.
Trocha hapruje sprievod v cudzom jazyku, študenti ešte na to nemajú, stáli zamestnanci majú toho dosť...
Príďte, zaplaťte 3€ vstupné, je to na dobrú vec.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi 36hamara.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Kostol je nádherný z vonku aj z vnútra, ponúka dalo by sa povedať Raj, pre ľudí ktorých zaujíma história a architektstvo. Väčšina (možno všetci) sprievodcov sú nabitý informáciami, takže vám často povedia 10x viac, než dvoj hodinové prehliadanie internetu. Ak k tomu máte tak milú sprievodkyňu ako sme mali my, budete na tento výlet, spomínať v dobrom, do konca života. Čo však nie je môj prípad, pretože mňa veľmi nezaujíma architektstvo a tento typ histórie. Vrchol nudy bolo, keď nám paní sprievodkyňa rozprávala o každom jednom oltári. A to ich je tam straaaaašne veľa. Chcelo sa mi z toho DOSLOVA spať. Aká úľava to bola, keď sme odtiaľ vyšli von. Preto dávam celkové hodnotenie úbohé. Pre mňa to boli vyhodené peniaze.

Dátum zážitku: apríl 2017
1  Poďakujte používateľovi n4tal14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie