Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super osvieženie”
Recenzia Provence Café

Provence Café
Na pozícii č. 8 spomedzi 15 Reštaurácie v Levoči
Opis: Útulná kaviareň v historickom meste Levoča s francúzskou atmosférou. Ponúkame Vám domáce koláčiky, limonády a ľadový čaj. Takisto si môžete pochutnať na vynikajúcich raňajkách a prvotriednej káve.
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: Útulná kaviareň v historickom meste Levoča s francúzskou atmosférou. Ponúkame Vám domáce koláčiky, limonády a ľadový čaj. Takisto si môžete pochutnať na vynikajúcich raňajkách a prvotriednej káve.
Zrecenzované: pred 4 týždňami

Veľmi príjemné prostredie, obsluha rýchla a ochotná. Ideálne na pokojné posedenie pri kávičke :) Určite zase zavítam.

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi Ljubimirra.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (10)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1510 recenzií

Zrecenzované: 24. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Toto je typ kaviarne, koli ktoremu pri ceste autom okolo Levoce , vzdy odbocim z dialnice a zastavim sa na kavu a uzasny domaci zakusok....
Prijemne prostredie, mila obsluha.
Kto skusi , da mi urcite za pravdu ....

Centrum mesta je plne kaviarni, cukrarni a niektore su iba pascami na turistov. Tato kaviaren je svojou polohou uplne mimo centra, pri vjazde do Levoce na kruhovom objazde s moznostou bez problemov zaparkovat.

Pozor na otvaracie hodiny cez vikendy....

Dátum návštevy: marec 2019
1  Poďakujte používateľovi kimgoldpiestany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. júna 2018 cez mobilné zariadenie

Ranné vybavovačky a keďže som Levoču prechodil hore-dole mám zistené, kde je ako. Ak chcete kávu tak vrelo odporúčam tento podnik, útulne s príjemnou atmosférou a vôňou. Vhodné aj keď chcete pozvať ľudí, ktorí ešte neboli v Levoči, skvelá poloha ľahká na nájdenie. Ako som si mohol všimnúť, podávajú aj raňajky ale pre ne by som využil asi iný podnik.

Dátum návštevy: jún 2018
Poďakujte používateľovi DanielR13071.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Skvelá káva a krásne útulné priestory a štylové toalety, kde bol aj krém na ruky a kozmetické potreby pre dámy. Obsluha vyborná Doporučujem

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi PavlaKolenova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marcelka M, Owner v zariadení Provence Café.Zodpovedané: 6. apríla 2018

Ďakujem veľmi pekne :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Hladali sme dobru kavu v Levoci a sme velmi rady, ze sme sa dostali sem. Vyborne domace kolaciky a dobra kavicka. ☕️
Odporucame ✌️.

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi mari_vaaa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marcela_Maj, Majiteľ v zariadení Provence Café.Zodpovedané: 6. septembra 2017

Sme radi, že ste sa u nás cítili dobre, budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Provence Café, si pozreli aj

Levoča, Prešovský kraj
Levoča, Prešovský kraj
 
Levoča, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Provence Café? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu