Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
múzeum v prírode

Páčilo sa deťom (11 a 17 !) aj nám dospelým. Nebolo mi ľúto, že je vyššie vstupné. Odporúčam... viac informácií

Zrecenzované: pred 2 týždňami
marcel b
,
Piešťany, Slovensko
1-vy krat

;) super miesto...odporucame prejst to naboso :-/ jaskynu tu nehladajte,uvadzat ju v nazve je... viac informácií

Recenzované: 19. novembra 2019
Martin-PK01
,
Pezinok, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (103)
  
Recenzie (103)
Filtrovať recenzie
103 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
69
17
7
7
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
69
17
7
7
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3035103 recenzií
Recenzované: 31. augusta 2017

Výborne strávený čas s deťmi. Symbolické vstupné. Zaujímavé atrakcie. Dobre využitý čas. Deti boli nadšené!

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi trivranky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa.Zodpovedané: 5. októbra 2017

Ďakujeme, sme veľmi radi, že ste si pravekú návštevu u nás spolu s deťmi užili :-), ostávame s pozdravom Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. augusta 2017

Tabule boli zaujímavé. Celkom zaujímavé boli aj hádanky a súťaže pre deti. Len mohlo byť trochu viac exponátov. Trvalo nám to asi trištvrte hodinu. Večer to tiež môže byť zaujímavé.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Jakub_Pr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa.Zodpovedané: 5. októbra 2017

Ďakujeme Jakub za Tvoju spätnú väzbu, ktorá je nám tiež určite inšpiráciou, ako múzeum naďalej zlepšovať. Exponáty sa snažíme dopĺňať tak, ako nám umožňujú financie... Práve nedávno sme do areálu múzea umiestnili novú zaujímavú vitrínu s vernými maketami nájdených pravekých kamenných nástrojov, ktoré si neandertálci v Bojniciach vyrábali. Želáme všetko dobré, s pozdravom Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. augusta 2017

Veľmi pekne spravený a upravený areál, kopec mini atrakcií, ale aj náučných tabúľ o danej dobe. Oproti stavu, ako to vyzeralo pred niekoľkými rokmi, veľmi pozitívna zmena! Vidno, že sa o areál starajú, ale hlavne stále pribúdajú nové veci a zaujímavosti. Nočná prehliadka má skvelú atmosféru!

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi LenkaK495.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa.Zodpovedané: 5. októbra 2017

Ďakujeme Lenka, keď sme prišli do areálu dnešného Múzea praveku pred 10-timi rokmi (na jedno otrasné smetisko), mali sme jasný cieľ - túto vzácnu lokalitu pravekého osídlenia neandertálcov na Slovensku zachrániť... snažíme sa o to každý deň a sme úprimne potešení, ak sú návštevníci u nás spokojní :-), ostávame s pozdravom Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. augusta 2017

Deti sa dobre vyšantili na rôznych úlohach. Dostali sme pri vstupe kartičku,kde sme mali nájsť a vylúštiť hádanky -bola to dobrá zábava aj pre nás dospelích -nakoľko sme hľadali správne odpovede :-)

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi erikacy2017.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa.Zodpovedané: 5. októbra 2017

Ďakujeme, sme veľmi radi, že ste si celá rodinka užili v našom múzeu príjemné chvíle :-), ostávame s pozdravom Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 27. júla 2017

Absolvovali sme to večer s fakľami v ruke. Bolo to fajn, celkom zaujímavý vstup do minulosti. Expozícia je dlhá asi 300 metrov, s výkladom zaberie niečo vyše hodiny. Nápisy na sprievodných tabuliach su v slovenčine a angličtine, ale výklad je iba po slovensky.

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi rudolf n.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa.Zodpovedané: 5. októbra 2017

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu, pán Rudolf. Áno, štandardné nočné prehliadky sú v slovenskom jazyku, v angličtine prehliadky organizujeme na objednanie vopred. Želáme príjemné dni plné zaujímavých cestovateľských zážitkov, s pozdravom Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie