Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.
Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najnovšie recenzie. Najnižšie ceny. Dokonalé miesto na nákup pobytov v hoteloch.

“Nesmiete to malebné muzeum obísť” 5 z 5 bublín
Recenzia Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa

Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa
Na pozícii č. 3 spomedzi 10 Voľnočasové aktivity v Bojniciach
Ďalšie podrobné informácie o atrakcii
Podrobné informácie o atrakcii
Odporúčaná dĺžka návštevy: 1 – 2 hod.
1 recenzia
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Nesmiete to malebné muzeum obísť”
5 z 5 bublín Recenzované: 8. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Veľmi sa nám tam páčilo, aj napriek tomu, že pršalo. Na takom malom kúsku je vidieť ako žili niekedy naši predkovia. Palec hore odporúčam!!!

Navštívené v júli 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi Kazka1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa., 5. októbra 2016
Dobrý deň prajem, pani Kazka, ďakujeme za slová uznania :-), už 10 rokov sa ako dobrovoľníci snažíme o záchranu tohto vzácneho areálu na území nášho Slovenska. A pokiaľ sú naši návštevníci = naši hostia u nás spokojní, dáva nám to ďalšie sily a energiu pokračovať v tom, čo sme pred rokmi "krvopotne" začali. Pozdravujem z našich pravekých Bojníc doby kamennej a želám všetko dobré v dobe modernej, Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

38 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od návštevníkov
    27
    8
    0
    2
    1
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr portugalčina
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Najskôr španielčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Kežmarok, Slovensko
2 recenzie
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Krásny deň”
5 z 5 bublín Recenzované: 5. septembra 2016

Múzeum praveku som navštívila so synom, a z prehliadky sme mali veľmi pekný zážitok.Jaskyňu a celý areál sme navštívili nielen počas dennej prehliadky, ale nenechali sme si ujsť aj nočnú prehliadku s horiacimi fakľami. Boli sme veľmi spokojní, nadšení a veľmi sa nám to páčilo. Areál je veľmi vkusne prispôsobený nielen novým vedomostiam, ktoré sa dozviete z informačných tabúľ alebo aj od sprievodcov, ale berie sa ohľad aj na prírodu, čo nás veľmi upútalo. Cítili sme sa ako keby sme sa vrátili niekoľko tisícročí naspäť. Personál bol veľmi milí, ochotní pomôcť, či poradiť, alebo keď začalo pršať na nočnej prehliadke, tak nás pozvali na druhý deň zdarma na prehliadku. To sa veľmi cení a s takýmto bonusom sa nestretnete často. Určite, ak budeme niekedy v Bojniciach, tak sa tam určite vrátime :)

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi valentinna2016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa., 5. októbra 2016
Dobrý deň prajeme, pani Valentinna, ďakujeme za Vaše slová uznania, sme veľmi radi, že sa Vám u nás s Vaším synom páčilo. Áno, veľmi dbáme na to, aby v areáli Múzea praveku mala príroda čo najväčšie miesto na svoju existenciu (a my ľudia sme tu boli "iba vhodným doplnkom") - preto sme tu vytvorili vhodné podmienky pre poštolky, jašteričky, divé kačky, líšky, roháče, vážky, žaby, užovky, ďatle, mnohé drobné spevavé vtáky... - žijú tu, vyvádzajú svoje mláďatá, príroda tu má našťastie stále ešte každý rok svoj "poriadok a kolobeh sveta, aký má byť". A pritom naše Múzeum praveku je v centre mesta Bojnice - obklopené moderným svetom 21. storočia zo všetkých strán. Je to malý zázrak a my sme veľmi radi, že ho môžeme spoluvytvárať. Želáme všetko dobré a ostávame s pozdravom z doby kamennej :-), Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Dobšiná, Slovensko
1 recenzia
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Ukrytý pravek”
5 z 5 bublín Recenzované: 4. septembra 2016

Presne označený smer cesty nás priviedol k vstupu do Múzea praveku. Milá pani nám všetko vysvetlila, pridala tiež milý úsmev a išlo sa spoznávať pravek. Naozaj veľmi zaujímavá atrakcia - zábava a poučenie na jednom mieste, príjemný spôsob ako históriu priblížiť návštevníkom. Zabavili sme sa, aj poučili, deti sa pretekali v tom, kto skôr nájde odpoveď na otázky z malého kvízu (papierik s perom sme dostali pri vstupe), a v hádzaní oštepom sme si zasúťažili my, rodičia. Oceňujem milý prístup, zaujímavé a netradičné riešenie expozície, čas trvania prehliadky si určujete sami, nakoľko je prehliadka bez sprievodcu.

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi 20martina03.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa., 5. októbra 2016
Dobrý deň prajeme, pani Martina, ďakujeme za Vaše slová pochvaly :-). Ak sme Vám s Vašou rodinkou mohli umožniť u nás prežiť zaujímavý kúsok života, sme tomu vskutku veľmi radi - o tom je totiž celá naša "praveká filozofia" múzea :-). Želáme všetko dobré v 21. storočí a ostávame s naším pravekým pozdravom, Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Banskobystrický kraj, Slovensko
1 recenzia
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“príjemná prehliadka praveku”
5 z 5 bublín Recenzované: 1. septembra 2016

Príjemné spestrenie v krásnom prostredí Bojníc. Prehliadka nie je dlhá, takže ju zvládnu aj menšie a nedočkavé deti. Je zároveň spestrená informačným kvízom a rôznymi atraktívnymi hrami pre deti, ktoré sa môžu vžiť do kože pravekých ľudí. Pre rodinu je to veľmi pekná a pre všetkých poučná prehliadka, veľa sme sa dozvedeli.Ďakujeme!

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi 323misa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa., 5. októbra 2016
Dobrý deň prajeme (tak teraz presne neviem, či píšem správne oslovenie pani Miša - snáď áno :-)), ďakujeme za Vašu pochvalnú odozvu z moderného sveta 21. storočia. My tu v Bojniciach - stále ešte žijúc v pravekej dobe kamennej :-), si to veľmi ceníme. Ako píšete, aj menšie a nedočkavé deti sú u nás srdečne vítané - áno, zároveň priznávam bez mučenia, že to nemajú u nás "úplne ľahké" = "musia" splniť praveké úlohy v pravekom kvíze. Aby zistili, že život nie je len prechádzka ružovou záhradou neandertálcov - veď tiež im išlo o každodenné prežitie na tejto planéte :-). A kedy dnes slovenské dieťa videlo naposledy živú žabu alebo jašteričku (mimo ZOO, v prírode)? U nás v praveku je to stále ešte možné (všetky živočíchy sú reálne, nepoužívame žiadne "plyšáky na baterky"). A kedže ich deti musia aj spočítať, koľko ich na putovaní pravekým areálom neandertálcov objavili, precvičia si zároveň matematiku (pán minister školstva by mal z nás radosť :-). Želáme Vám všetko dobré a snáď sa ešte v dobe kamennej stretneme, my sa odtiaľto nepohneme :-), Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Spišská Nová Ves, Slovensko
Prispievateľ úrovne
69 recenzií
Recenzie atrakcií (36)
common_n_attraction_reviews_1bd8 8 bodov za pomoc
“Atrakcia aj pre dospelých”
5 z 5 bublín Recenzované: 24. augusta 2016

Aj keď bez detí ale neľutovali sme. Vynikajúce interaktívne vtipné pútavé. Tak má vyzerať múzeum v dnešnej dobe aby zaujalo aj mladú generáciu. Gratulujem :)

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi Lubor K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa, si pozreli aj

Bojnice, Trenčiansky kraj
Bojnice, Trenčiansky kraj
 
Bojnice, Trenčiansky kraj
Bojnice, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu