Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ukrytý pravek”

Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa
Na pozícii č. 3 spomedzi 10 Voľnočasové aktivity v Bojniciach
Certifikát výnimočnosti
Ďalšie podrobné informácie o atrakcii
Podrobné informácie o atrakcii
Odporúčaná dĺžka návštevy: 1 – 2 hod.
Dobšiná, Slovensko
1 recenzia
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Ukrytý pravek”
Recenzované: 4. septembra 2016

Presne označený smer cesty nás priviedol k vstupu do Múzea praveku. Milá pani nám všetko vysvetlila, pridala tiež milý úsmev a išlo sa spoznávať pravek. Naozaj veľmi zaujímavá atrakcia - zábava a poučenie na jednom mieste, príjemný spôsob ako históriu priblížiť návštevníkom. Zabavili sme sa, aj poučili, deti sa pretekali v tom, kto skôr nájde odpoveď na otázky z malého kvízu (papierik s perom sme dostali pri vstupe), a v hádzaní oštepom sme si zasúťažili my, rodičia. Oceňujem milý prístup, zaujímavé a netradičné riešenie expozície, čas trvania prehliadky si určujete sami, nakoľko je prehliadka bez sprievodcu.

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi 20martina03.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa., 5. októbra 2016
Dobrý deň prajeme, pani Martina, ďakujeme za Vaše slová pochvaly :-). Ak sme Vám s Vašou rodinkou mohli umožniť u nás prežiť zaujímavý kúsok života, sme tomu vskutku veľmi radi - o tom je totiž celá naša "praveká filozofia" múzea :-). Želáme všetko dobré v 21. storočí a ostávame s naším pravekým pozdravom, Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

41 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od návštevníkov
    28
    10
    0
    2
    1
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr portugalčina
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Najskôr španielčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Banskobystrický kraj, Slovensko
1 recenzia
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“príjemná prehliadka praveku”
Recenzované: 1. septembra 2016

Príjemné spestrenie v krásnom prostredí Bojníc. Prehliadka nie je dlhá, takže ju zvládnu aj menšie a nedočkavé deti. Je zároveň spestrená informačným kvízom a rôznymi atraktívnymi hrami pre deti, ktoré sa môžu vžiť do kože pravekých ľudí. Pre rodinu je to veľmi pekná a pre všetkých poučná prehliadka, veľa sme sa dozvedeli.Ďakujeme!

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi 323misa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia emil_medera, Manažér v zariadení Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa., 5. októbra 2016
Dobrý deň prajeme (tak teraz presne neviem, či píšem správne oslovenie pani Miša - snáď áno :-)), ďakujeme za Vašu pochvalnú odozvu z moderného sveta 21. storočia. My tu v Bojniciach - stále ešte žijúc v pravekej dobe kamennej :-), si to veľmi ceníme. Ako píšete, aj menšie a nedočkavé deti sú u nás srdečne vítané - áno, zároveň priznávam bez mučenia, že to nemajú u nás "úplne ľahké" = "musia" splniť praveké úlohy v pravekom kvíze. Aby zistili, že život nie je len prechádzka ružovou záhradou neandertálcov - veď tiež im išlo o každodenné prežitie na tejto planéte :-). A kedy dnes slovenské dieťa videlo naposledy živú žabu alebo jašteričku (mimo ZOO, v prírode)? U nás v praveku je to stále ešte možné (všetky živočíchy sú reálne, nepoužívame žiadne "plyšáky na baterky"). A kedže ich deti musia aj spočítať, koľko ich na putovaní pravekým areálom neandertálcov objavili, precvičia si zároveň matematiku (pán minister školstva by mal z nás radosť :-). Želáme Vám všetko dobré a snáď sa ešte v dobe kamennej stretneme, my sa odtiaľto nepohneme :-), Emil Medera, Správa Múzea praveku Bojnice / mobil 0907752609
Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Spišská Nová Ves, Slovensko
Prispievateľ úrovne
69 recenzií
Recenzie atrakcií (36)
common_n_attraction_reviews_1bd8 10 bodov za pomoc
“Atrakcia aj pre dospelých”
Recenzované: 24. augusta 2016

Aj keď bez detí ale neľutovali sme. Vynikajúce interaktívne vtipné pútavé. Tak má vyzerať múzeum v dnešnej dobe aby zaujalo aj mladú generáciu. Gratulujem :)

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi Lubor K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
2 recenzie
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Rodinný výlet”
Recenzované: 22. augusta 2016

Interaktívna prehliadka, ktorú si môžete vyskúšať naboso... ako praví homo neandertalis ;) Lovenie mamuta na večeru, počítanie jašteričiek a žabiek zábavne dopĺňa čítanie informačných tabulí v prírodnom teréne. SUPER!!!

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi Jela J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Bratislava, Slovensko
1 recenzia
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 bod za pomoc
“Muzeum PRAVEKU - UZASNY ZAZITOK PRE CELu RODINU :)”
Recenzované: 16. augusta 2016

Popravde ocakavania neboli velke, ale ihned pri vstupe nas privitala milá pani a vysvetlila nam vsetko tak aby bola pre nas "cesta pravekom" co najzaujimavejsia. Dokonca sme si ju presli aj bosymi nohami na jej odporucanie, za co jej velmi pekne dakujeme. Prijemny zazitok :) Prekvapí vas ze aj v mensom objekte najdete vsetko co k praveku patrilo. Maju to tam perfektne spracovane (povesane kosti, hody ostepom na ulovenie mamuta, jaskyna, hadzanie siskami, tlupa neandertalcov, skoky do dialky) Jednoducho UZASNY a SKVELY a najma NÁUCNY zazitok nie len pre deti. Najlepsie bolo, ze hned na zaciatku sme dostali kviz a vdaku tomu sme boli "nuteni" k tomu aby sme si pozorne precitali vsetky informacne tabule a vedeli spravne odpovedat na otazky kvizu :) Vobec som nevedela o tomto mieste ale teraz uz viem, ze NAVSTEVU MUZEA PRAVEKU budem odporucat vsetkym mojim priatelom a rodine. JE TO PRENADHERNE MIESTO A URCITE SA SEM ESTE VRATIME A PRITIAHNEME AJ KOPEC NOVYCH NAVSTEVNIKOV. DAKUJEME ZA SUPEEER ZAZITOK :O)

Navštívené v auguste 2016
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi zuzada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa, si pozreli aj

Bojnice, Trenčiansky kraj
Bojnice, Trenčiansky kraj
 
Bojnice, Trenčiansky kraj
Bojnice, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Múzeum praveku Prepoštská jaskyňa? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu