Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
S deťmi od 6 rokov pekný výlet :)

Boli sme celkom milo prekvapení. Zoologická záhrada nie je malá, strávili sme tam celé hodiny - asi... viac informácií

Recenzované: 16. júla 2020
Hladna_Alice
,
Spišská Nová Ves, Slovensko
Akcia na halloween

Bol som tu s rodinou mojho brata ked bola poobedna alebo teda vecerna akcia na halloween. Ocenujem... viac informácií

Recenzované: 16. decembra 2019
rastislav999
,
Bratislava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (289)
  
Recenzie (289)
Filtrovať recenzie
289 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
150
88
33
9
9
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
150
88
33
9
9
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
5964289 recenzií
Recenzované: 21. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Krásna Zoo, je to miesto kam sa radi vraciame. Páči sa mi čistota, prostredie, toalety, bezproblémové parkovanie. Za mínus považujem malé porcie v bufete za vysoké ceny.

Dátum zážitku: apríl 2017
Poďakujte používateľovi janka01355.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Hoci je november, teda mimo hlavnej sezóny a v ZOO prebiehala aj prestavba niektorých častí, celkový dojem z návštevy bol výborný. Zvieratá vyzerajú spokojne a zároveň boli na očiach, nie pozaliezané v úkrytoch. Priestory sú čisté a prispôsobené aj pre menšie deti.

Dátum zážitku: november 2017
Poďakujte používateľovi Roman K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2017

Do Bojnickej zoo chodím často a je vidieť, že sa tam stále niečo deje. Samozrejme, veď sú tam živé zvieratká, ale mala som na mysli, že stále sa v nej niečo vylepšuje. Bojnice investujú do prerábok, vylepšení a myslím si, že každý si príde na svoje. O zvieratká je dobre postarané a pre návštevníkov superzážitok.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Vpasta M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Na poslednú chvíľu sme sa rozhodli, že ideme na výlet. Bojnická zoo bola celkom dobrá voľba. Aj keď som tu bol už niekoľko krát, teraz som si ju po čase užil. Veľmi pekné prostredie. Ako kto sa chce poprechádzať a vidieť peknú ZOO ,tak Bojnice určite áno.

Dátum zážitku: august 2017
1  Poďakujte používateľovi jaroslavd851.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2017

Bojnická ZOO je v peknej lokalite, ktorá je vhodná na prechádzku, oddych a relax. Po rekonštrukcii je ZOO krajšia, ako bola v minulosti. Určite stojí za to navštíviť ju...

Dátum zážitku: október 2016
Poďakujte používateľovi danculik77.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie