Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (168)
Filtrovať recenzie
168 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
142
11
6
3
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
142
11
6
3
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2328168 recenzií
Recenzované: 14. marca 2018

Oslava mojej a manželovej päťdesiatky predčila všetky naše očakávania.Dostali sme všetkého viac ako sme boli dohodnutí, majitelia si nechávajú miesto aj na prekvapenia od nich, ktoré sú grátis darčekom. Málokde sa vidí, že ľudia robia svoju prácu srdcom ako je to v Bojnickom vínnom dome. S vďakou manželia Púchovskí

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi RenataV1406.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 15. marca 2018

Mila Renata V,

dakujeme pekne za recenziu a za Vasu pochvalu.

Budeme sa na vas opat tesit.

S pozdravom,

Michal Lekyr
majitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. marca 2018

Na narodeniny som dostal kupón na Romantidkú večeru pre dve osoby. Nevedel som presne čo ma čaká a to bola chyba. Keď som si pozrel po večeri na nete čo obsahuje kupón bol sonahnevaný. Bolo tam napíané že máme 4chodovú večeru pre dve osoby vseparé so sviečkami a ochutnávkou vín. Za 75 eur sme dostali 3chodovú večeru, sedeli sme normálne v reštaurácii a za celý večer nám naliali 3 krát asi deci vína. Po večeri nám dali ešte fľašu vína domov. Musím ale povedať že večera bola chutná. Obsluhovala nás pani majiteľka ktorá tam pobehovala v roláku.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi mirec620.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 13. marca 2018

Dobrý deň mirec620,
veľmi ma mrzí, že to čo ste napísali ste mi nepovedali priamo, keď ste boli u nás v hoteli, nakoľko sme situáciu mohli hneď riešiť.
Nakoľko bola chrípková sezóna na poslednú chvíľu sa zmenila situácia v hoteli, ja som vlastne suplovala zamestnanca, ktorý mi v ten deń vypadol.
Toľko na vysvetlenie, ospravedlňujem sa Vám a pozývam Vás na večeru ešte raz na náš účet. Verím, že budete spokojní. Prosím ozvite sa mi na môj mail: info@bojvin.eu

Alžbeta Lekýrová
majiteľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

Pobyt v hoteli - Bojnický vínny dom 3.3. 2018 bol pre mňa úžasný zážitok. Krásny výhľad na Bojnický zámok, nádherne zariadená izba, skvelá atmosféra hotela, príjemná masáž, vírivka , strava , milý personál, výborné vínko - všetko na jednotku. Majitelia sú úžasní, srdeční hostitelia, ďakujem :-)

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi ipantikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 14. marca 2018

Mila ipantikova,

dakujeme pekne za pochvalu a za to, ze ste si nasli cas nam napisat recenziu. Prajme vsetko dobre a tesime sa na najblizsie stretnutie.
S pozdravom,
Michal Lekyr
majitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. marca 2018

Som očarená prístupom majiteľov - priateľský, otvorený a veľmi zaujímavý ľudia!!

Majú úžasné vlastné víno - odporúčam ochutnať.

Pečú aj svoj naturálny chlebík - stačí sa popýtať na recepcii.

Páči sa mi vybavenie hotela, privátny wellness, pokojná a pohodová atmosféra..

Najlepšia lokalita pre zažitie všetkých atrakcií Bojníc-zámok,ZOO, vyhliadka, romantická prechádzka večer po Bojniciach....

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi MimaMia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 5. marca 2018

Mila MimaMia,

dakujeme pekne za recenziu, tesime sa, ze sa Vam u nas tak pacilo. Tesime sa aj na najblizsie stretnutie.

S pozdravom,

Michal Lekyr
majitel hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. februára 2018

V Bojnickom vínnom dome sme si spravili romantický víkend bez detičiek. neviem čo dodať. skvelá strava, príjemný a ochotný personál o vírivke masážach a vínku ani nehovorím. no najkrajší bol výhľad z okna rovno na bojnický zámok. Pobyt sme si super užili a myslím že sa aj vrátime...

Tip na izbu: výhľad priamo na bojnický zámok
Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi MarekR989.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 28. februára 2018

Mily Marek R,

ďakujeme pekne za recenziu. Sme radi, že bolo všetko k vašej spokojnosti. Tešíme sa na najbližšie stretnutie.

Michal Lekyr
majiteľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie