Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (168)
Filtrovať recenzie
168 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
142
11
6
3
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
142
11
6
3
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2429168 recenzií
Recenzované: 9. marca 2018

Na narodeniny som dostal kupón na Romantidkú večeru pre dve osoby. Nevedel som presne čo ma čaká a to bola chyba. Keď som si pozrel po večeri na nete čo obsahuje kupón bol sonahnevaný. Bolo tam napíané že máme 4chodovú večeru pre dve osoby vseparé so sviečkami a ochutnávkou vín. Za 75 eur sme dostali 3chodovú večeru, sedeli sme normálne v reštaurácii a za celý večer nám naliali 3 krát asi deci vína. Po večeri nám dali ešte fľašu vína domov. Musím ale povedať že večera bola chutná. Obsluhovala nás pani majiteľka ktorá tam pobehovala v roláku.

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi mirec620.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 13. marca 2018

Dobrý deň mirec620,
veľmi ma mrzí, že to čo ste napísali ste mi nepovedali priamo, keď ste boli u nás v hoteli, nakoľko sme situáciu mohli hneď riešiť.
Nakoľko bola chrípková sezóna na poslednú chvíľu sa zmenila situácia v hoteli, ja som vlastne suplovala zamestnanca, ktorý mi v ten deń vypadol.
Toľko na vysvetlenie, ospravedlňujem sa Vám a pozývam Vás na večeru ešte raz na náš účet. Verím, že budete spokojní. Prosím ozvite sa mi na môj mail: info@bojvin.eu

Alžbeta Lekýrová
majiteľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

Pobyt v hoteli - Bojnický vínny dom 3.3. 2018 bol pre mňa úžasný zážitok. Krásny výhľad na Bojnický zámok, nádherne zariadená izba, skvelá atmosféra hotela, príjemná masáž, vírivka , strava , milý personál, výborné vínko - všetko na jednotku. Majitelia sú úžasní, srdeční hostitelia, ďakujem :-)

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi ipantikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 14. marca 2018

Mila ipantikova,

dakujeme pekne za pochvalu a za to, ze ste si nasli cas nam napisat recenziu. Prajme vsetko dobre a tesime sa na najblizsie stretnutie.
S pozdravom,
Michal Lekyr
majitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. marca 2018

Som očarená prístupom majiteľov - priateľský, otvorený a veľmi zaujímavý ľudia!!

Majú úžasné vlastné víno - odporúčam ochutnať.

Pečú aj svoj naturálny chlebík - stačí sa popýtať na recepcii.

Páči sa mi vybavenie hotela, privátny wellness, pokojná a pohodová atmosféra..

Najlepšia lokalita pre zažitie všetkých atrakcií Bojníc-zámok,ZOO, vyhliadka, romantická prechádzka večer po Bojniciach....

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi MimaMia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 5. marca 2018

Mila MimaMia,

dakujeme pekne za recenziu, tesime sa, ze sa Vam u nas tak pacilo. Tesime sa aj na najblizsie stretnutie.

S pozdravom,

Michal Lekyr
majitel hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. februára 2018

V Bojnickom vínnom dome sme si spravili romantický víkend bez detičiek. neviem čo dodať. skvelá strava, príjemný a ochotný personál o vírivke masážach a vínku ani nehovorím. no najkrajší bol výhľad z okna rovno na bojnický zámok. Pobyt sme si super užili a myslím že sa aj vrátime...

Tip na izbu: výhľad priamo na bojnický zámok
Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi MarekR989.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 28. februára 2018

Mily Marek R,

ďakujeme pekne za recenziu. Sme radi, že bolo všetko k vašej spokojnosti. Tešíme sa na najbližšie stretnutie.

Michal Lekyr
majiteľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Prvy decembrovy vikend som s priatelmi navstivil Hotel Bojnicky vinny dom.
Slavnostna vecera v degustacnom saloniku bola fantasticka. Tiez vina produkovane samotnym majitelom panom Lekyrom, ktory bol aj velmi prijemnym hostitelom. Odporucam ochutnat najma alibernety. Ubytovanie a ochotny personal hotela tiez znesie znamky najvyssej kvality.

Michal

Dátum pobytu: december 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi MichalT415.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Owner v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 11. januára 2018

Veľmi si vážime Váš príspevok a sme radi, že sme vyhoveli Vašim požiadavkám. Neustále sa snažíme naše služby skvalitňovať a aj na rok 2018 pripravujeme rôzne novinky, prosím sledujte náš web a facebook.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie