Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (168)
Filtrovať recenzie
168 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
142
11
6
3
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
142
11
6
3
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2530168 recenzií
Recenzované: 6. marca 2018

Pobyt v hoteli - Bojnický vínny dom 3.3. 2018 bol pre mňa úžasný zážitok. Krásny výhľad na Bojnický zámok, nádherne zariadená izba, skvelá atmosféra hotela, príjemná masáž, vírivka , strava , milý personál, výborné vínko - všetko na jednotku. Majitelia sú úžasní, srdeční hostitelia, ďakujem :-)

Dátum pobytu: marec 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi ipantikova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 14. marca 2018

Mila ipantikova,

dakujeme pekne za pochvalu a za to, ze ste si nasli cas nam napisat recenziu. Prajme vsetko dobre a tesime sa na najblizsie stretnutie.
S pozdravom,
Michal Lekyr
majitel

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. marca 2018

Som očarená prístupom majiteľov - priateľský, otvorený a veľmi zaujímavý ľudia!!

Majú úžasné vlastné víno - odporúčam ochutnať.

Pečú aj svoj naturálny chlebík - stačí sa popýtať na recepcii.

Páči sa mi vybavenie hotela, privátny wellness, pokojná a pohodová atmosféra..

Najlepšia lokalita pre zažitie všetkých atrakcií Bojníc-zámok,ZOO, vyhliadka, romantická prechádzka večer po Bojniciach....

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi MimaMia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 5. marca 2018

Mila MimaMia,

dakujeme pekne za recenziu, tesime sa, ze sa Vam u nas tak pacilo. Tesime sa aj na najblizsie stretnutie.

S pozdravom,

Michal Lekyr
majitel hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. februára 2018

V Bojnickom vínnom dome sme si spravili romantický víkend bez detičiek. neviem čo dodať. skvelá strava, príjemný a ochotný personál o vírivke masážach a vínku ani nehovorím. no najkrajší bol výhľad z okna rovno na bojnický zámok. Pobyt sme si super užili a myslím že sa aj vrátime...

Tip na izbu: výhľad priamo na bojnický zámok
Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi MarekR989.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 28. februára 2018

Mily Marek R,

ďakujeme pekne za recenziu. Sme radi, že bolo všetko k vašej spokojnosti. Tešíme sa na najbližšie stretnutie.

Michal Lekyr
majiteľ

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Prvy decembrovy vikend som s priatelmi navstivil Hotel Bojnicky vinny dom.
Slavnostna vecera v degustacnom saloniku bola fantasticka. Tiez vina produkovane samotnym majitelom panom Lekyrom, ktory bol aj velmi prijemnym hostitelom. Odporucam ochutnat najma alibernety. Ubytovanie a ochotny personal hotela tiez znesie znamky najvyssej kvality.

Michal

Dátum pobytu: december 2017
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi MichalT415.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Owner v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 11. januára 2018

Veľmi si vážime Váš príspevok a sme radi, že sme vyhoveli Vašim požiadavkám. Neustále sa snažíme naše služby skvalitňovať a aj na rok 2018 pripravujeme rôzne novinky, prosím sledujte náš web a facebook.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. októbra 2017

Ďakujeme personálu tohto krásneho hotelíka za nádherný pobyt. Cítili sme sa u vás super, ja i moja mamička. Mali sme špeciálny pobyt na 4 noci, v rámci neho sme si vychutnali jakuzzi, vínny kúpeľ, masáž, večeru s degustáciou vínka a výkladom vynikajúceho pána someliéra... Vínko, strava, prístup personálu, izba Kabernet s nádherným výhľadom na Bojnický zámok, prostredie...úplne všetko bolo super. Ešte aj nádherné jesenné ale slnečné a teplé babie leto nám vyšlo, no krása! Bojnický vínny dom len odporúčame, my sme boli veľmi spokojné.

Tip na izbu: izba Kabernet a asi minimálne 4 ďalšie má nádherný výhľad na Bojnický zámok
Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi katkap65.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Michal L, Majiteľ v zariadení Hotel Bojnický Vínny dom.Zodpovedané: 23. októbra 2017

Milá Katka P,

dakujeme velmi pekne za recenziu. Veľmi nás potešili Vaše milé slová, sme naozaj veľmi radi, že ste boli také spokojné. Radi na vás spomíname, lebo ste boli veľmi milé a príjemné. Budeme sa tešiť na Vašu najbližšiu návštevu....prajeme len to najlepšie.

S pozdravom,
Michal Lekýr

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie