Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: 12:00 - 18:00
Najzaujímavejšie body recenzie
👉✌️👌👍

Dnes sme r navštívili túto atrakciu a našli sme tu množstvo zaujímavých predmetov.. Veľmi... viac informácií

Zrecenzované: pred 4 týždňami
DADDKA
Veľmi zaujímavé

Urcite odporucam. Ako miestny mame uz ine Bojnické miesta opozerané. Páčilo sa to aj synovcov ktorý... viac informácií

Recenzované: 2. septembra 2019
g_tiamon
,
Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (7)
  
Recenzie (7)
Filtrovať recenzie
7 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6
0
0
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
6
0
0
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
167 recenzií
Zrecenzované: pred 4 týždňami

Dnes sme r navštívili túto atrakciu a našli sme tu množstvo zaujímavých predmetov.. Veľmi kvitujeme, že v podstate výstava je vyskladaná z interaktívnych kúskov.

Dátum zážitku: september 2019
2  Poďakujte používateľovi DADDKA.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Urcite odporucam. Ako miestny mame uz ine Bojnické miesta opozerané. Páčilo sa to aj synovcov ktorý uz je teenager. Aj malým dcéram. Sprievodca vsetko vysvetlil nechal nam vela času na fotky. Zabavili sme sa. Strávili sme tam viac času ako som si myslela.

Dátum zážitku: september 2019
3  Poďakujte používateľovi g_tiamon.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. augusta 2019

Dom ilúzií je niečo veľmi podobné tricklandií hlavne v zaujimavých maľbách, obrazoch a expozíciách určených na fotky

Narozdiel od tricklandie sme celý čas mali milého a ochotného sprievodcu, ktorý všetko prehľadne vysvetlil a po priehladke sme si sami fotili super fotky

Vhodné pre malých aj veľkých za rozumnú cenu vzhľadom na strávený čas a zábavu ;)

Dátum zážitku: august 2019
3  Poďakujte používateľovi Richtertrav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. augusta 2019

Pekná aktivita na spestrenie programu v turisticky atraktívnom mieste, žiaľ to, čo dom ilúzií ponúka, nie je ani zďaleka porovnateľné s podobnými aktivitami za skoro rovnakú cenu (napr. tricklandia). Očakávala som oveľa viac zážitkov, momentálna ponuka je hodná tak štvrtinu vstupného, ktoré požadujú..

Dátum zážitku: august 2019
2  Poďakujte používateľovi ivkanec.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme tu rodina s deťmi. Je to úplne novo otvorené. Sprievodca bol ochotný. Mal odborný výklad, ale chápali ho aj deti. Odpovedal nám aj na ďalšie otázky, ktoré sme mali. Ukázal nám presne, kde sa máme odfotiť a potom na konci sme tam zostali, mohli sme sa fotiť, pozerať exponáty do kedy sme chceli. Majú tu naozaj krásne maľby. Určite odporúčam aj ostatným.

Dátum zážitku: júl 2019
4  Poďakujte používateľovi dominikpriehoda.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie