Zistili sme, ┼że pou┼ż├şvate nepodporovan├Ż prehliada─Ź. Webov├í lokalita TripAdvisor sa nemus├ş zobrazova┼ą spr├ívne.N├í┼í port├íl podporuje nasleduj├║ce prehliada─Źe:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvoren├ę: 12:00 - 18:00
Najzauj├şmavej┼íie body recenzie
├Ü┼żasn├Ż z├í┼żitok

Moje kamar├ítky boli v Bojniciach v Dome il├║zi├ş a dali na FB mno┼żstvo zauj├şmav├Żch fotografi├ş... viac inform├íci├ş

Zrecenzovan├ę: pred 3 t├Ż┼żd┼łami
PuskarovaL
,
Bratislavsk├Ż kraj, Slovensko
Ve─żmi zauj├şmav├ę

Urcite odporucam. Ako miestny mame uz ine Bojnick├ę miesta opozeran├ę. P├í─Źilo sa to aj synovcov ktor├Ż... viac inform├íci├ş

Recenzovan├ę: 2. septembra 2019
g_tiamon
,
Slovensko
cez mobiln├ę zariadenie
Pre─Ź├şta┼ą v┼íetky recenzie (7)
ÔÇéÔÇé
Filtrova┼ą recenzie
7 v├Żsledkov
Hodnotenie od cestovate─żov
6
0
0
1
0
Typ cestovate─ża
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovate─żov
6
0
0
1
0
Pozrite si, ─Źo hovoria cestovatelia:
Vybran├ę filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznamÔÇŽ
2 ÔÇô 7 z┬á7┬árecenzi├ş
Recenzovan├ę: 2. septembra 2019 cez mobiln├ę zariadenie

Urcite odporucam. Ako miestny mame uz ine Bojnick├ę miesta opozeran├ę. P├í─Źilo sa to aj synovcov ktor├Ż uz je teenager. Aj mal├Żm dc├ęram. Sprievodca vsetko vysvetlil nechal nam vela ─Źasu na fotky. Zabavili sme sa. Str├ívili sme tam viac ─Źasu ako som si myslela.

D├ítum z├í┼żitku: september 2019
3  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi g_tiamon.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 29. augusta 2019

Dom il├║zi├ş je nie─Źo ve─żmi podobn├ę tricklandi├ş hlavne v zaujimav├Żch ma─żb├ích, obrazoch a expoz├şci├ích ur─Źen├Żch na fotky

Narozdiel od tricklandie sme cel├Ż ─Źas mali mil├ęho a ochotn├ęho sprievodcu, ktor├Ż v┼íetko preh─żadne vysvetlil a po priehladke sme si sami fotili super fotky

Vhodn├ę pre mal├Żch aj ve─żk├Żch za rozumn├║ cenu vzh─żadom na str├íven├Ż ─Źas a z├íbavu ;)

D├ítum z├í┼żitku: august 2019
3  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi Richtertrav.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 19. augusta 2019

Pekn├í aktivita na spestrenie programu v turisticky atrakt├şvnom mieste, ┼żia─ż to, ─Źo dom il├║zi├ş pon├║ka, nie je ani z─Ćaleka porovnate─żn├ę s podobn├Żmi aktivitami za skoro rovnak├║ cenu (napr. tricklandia). O─Źak├ívala som ove─ża viac z├í┼żitkov, moment├ílna ponuka je hodn├í tak ┼ítvrtinu vstupn├ęho, ktor├ę po┼żaduj├║..

D├ítum z├í┼żitku: august 2019
2  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi ivkanec.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 16. j├║la 2019 cez mobiln├ę zariadenie

Boli sme tu rodina s de┼ąmi. Je to ├║plne novo otvoren├ę. Sprievodca bol ochotn├Ż. Mal odborn├Ż v├Żklad, ale ch├ípali ho aj deti. Odpovedal n├ím aj na ─Ćal┼íie ot├ízky, ktor├ę sme mali. Uk├ízal n├ím presne, kde sa m├íme odfoti┼ą a potom na konci sme tam zostali, mohli sme sa foti┼ą, pozera┼ą expon├íty do kedy sme chceli. Maj├║ tu naozaj kr├ísne ma─żby. Ur─Źite odpor├║─Źam aj ostatn├Żm.

D├ítum z├í┼żitku: j├║l 2019
4  Po─Ćakujte pou┼ż├şvate─żovi dominikpriehoda.
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Recenzovan├ę: 24. j├║la 2019
Preklada─Ź Google

D├ítum z├í┼żitku: j├║l 2019
T├íto recenzia je subjekt├şvny n├ízor ─Źlena port├ílu TripAdvisor. Nepredstavuje n├ízor spolo─Źnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazi┼ą ─Ćal┼íie recenzie