Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Regia Damona
Hotely v blízkosti
Maxim Pension(Bojnice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
46 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Belassi(Bojnice)
96 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
106 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Garni Hotel Mado(Bojnice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
33 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Penzion Kastelan(Bojnice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
39 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
52 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
81 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Kaskada(Bojnice)
80 USD
Priceline
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
penzión Asso(Bojnice)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
46 USD
Priceline
Ukázať ponuku
59 USD
Agoda.com
Ukázať ponuku
Recenzie (39)
Filtrovať recenzie
39 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
3
4
8
7
17
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
3
4
8
7
17
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
71239 recenzií
Zrecenzované: 10. decembra 2016 cez mobilné zariadenie

Nulovy standard, katastrofalny "hotel", toto si dve hviezdicky asi vysulozili. Personal splnali vsetky protiklady proklientskeho spravania. Mali sme zakupeny pobyt (darcek) tak sme tomu dali sancu ale bola to chyba. Po prvom dni sme predcasne odisli, nedali nam danovy doklad, danovakov na nich. Na veceru sme nedostali zaplatenu polievku lebo citujem "uz nieje" , tych negativnych skusenosti za par hodin bolo nehorazne vela, tomu normalny clovek ani neuveri, az som mal pocit ze to nemohla byt nahoda ze bolo uplne vsetko zle ale ucelovo nastavene aby clovek z tohto chlievu odchadzal znechuteny. Chliev ma vsak vybornu polohu, hned vedla hotela vyrastaju apartmanove domy, pevne verim v konkurenciu aby tento pristresok zatvorili. Naozaj neodporucam.

Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi Paťo J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. novembra 2016

Co sa tyka tohoto hotela, je to v podstate ako zly sen. Ranajky co sa tyka vyberu relativne ubohe. Vyniest pohar mimo jedalen, je hrube porusenie. To, ze sme si vyberali den dopredu co na obed, nam pri ranajkach zamietli a dali nam na vyber z 2 jedal. Na veceru, takisto z dvoch. V podstate hotel riadeny prikazmi a zakazmi. Co sa tyka strazeneho parkoviska, posudte podla foto (Ano, je to plysak). Tento hotel je, ze 2 hviezdy a tru tretiu ziskali neviem ako. Radsej do ineho hotela doporucim. Bez zlavy ani neodporucam sem ist...

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Kristián Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. septembra 2016

Pri nástupe izba nebola pripravená na užívanie, špina, prach, prikrývka z krvavými
flakmy na prístelke. Izba zariadená ako v socializme, mala telka od starej mamy,videli sme len tmu v telke a ovládač sem tam funkčný. Lieky ktoré užívam som potrebovala uložiť do chladničky, no miesto pod televíznym stolom ktoré je určené pre malú chladničku bola prázdna diera.
Postele hrozné, paplony a vankúše staré fuuuuuuj, hrozné, všetko pokazené, dvere na skrine mi ostali v rukách, V kúpelne sprcha špinavá, WC stále pretekalo a umývadlo na ruky to sa nedalo ani opláchnuť..
Reštaurácia je špinavá, strava hrozná, káva patok viac krát prevarený sos z kávy.
Takže sme pili len zafarbenú vodu, akože džus :( vajíčka na tvrdo uverené boli polomäkké, Všetko zlééééé. Večere , treba vymeniť kuchára alebo šéfa kto to riadi, prihoreté a slané polievky, zemiaky a mäso ...nič tomu sa nedá poriadne vyjadriť.
Pán riaditeľ by sa mal zamyslieť a veľa toho zmenit, alebo nech to neprevádzkuje......
Na Wellness sme radšej nešli...fúj.
Čudujem sa že ešte nezatvorili hotel z hygieny.
Celkový dojem katastrofálny, neochotný personál, ktorý sa priamo pred recepciou vykecávam, a až po vyzvaní sa venoval hosťom, vôbec to nepridalo na hodnote. HODNOTÍM VEĽMI ZLE. Bojnice boli krásne, a ak sa tam vrátim, radšej zainvestujem viac do ubytovania. Radšej nejaký rodinný penziónik, podobných je tam dostatok.Tento hotel už nikdy viac.

  • Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
4  Poďakujte používateľovi _ixinka_st.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. augusta 2016

S priateľom sme si cez zľavový portál kúpili víkendový pobyt.
Bojnice ako mesto - krása, úplná spokojnosť, ubytovanie hrozné. Vo všeobecnosti, hotel by potreboval rekonštrukciu. Napríklad výťahy vyzerali ako tie zo starých panelákov spred 40 rokov. Odhliadnuc od toho, ani jeden z nás totiž nepotreboval luxus, základ je aby bolo správanie personálu adekvátne k tomu, že sme tam hostia a za služby si platíme, no aj to bolo zlé.
IZBA - dostali sme izbu na 1.poschodí bez výhľadu na zámok. Vraveli sme si, že to vlastne ani nevadí, viac času budeme tráviť von. K vybaveniu však poviem, že TV maličká bedňa, telefón, ktorý nebo ani len tlačítkový, ale vytáčalo sa otáčaním. Problém bol s kúpeľnou, pokazené splachovanie aj hadica vo vani, v ktorej nebol vôbec prúd. Najviac nás však zaskočila chyžná, ktorá nás odutá pýtala, či si želáme upratať, keď sme prokývli, tak nás z izby priam vyhnala a pri odchode sme počuli ako nahlas na chodbe ohovárajú a komentujú hostí. Izba bola nakoniec uprataná tak, že nebola ani len USTLANÁ POSTEĽ! Len vyspaný kôš.
STRAVOVANIE - Najhoršie aké som kedy zažila. Mali sme polpenziu, a oľutovali, lebo sme sa stravovali aj tak mimo hotela. Večeru v deň príchodu si NESMIETE vybrať jedlo, je Vám pridelené - ako v tábore. Usadia Vás za jeden stôl presne označený číslom izby, kde musíte sedieť povinne celý pobyt, spolu s hosťami z inej izby (podotýkam nepoznali sme sa). Ďalší deň sme si síce vybrali, ale chuť aj prevedenie sa nemôže porovnať ani so školskou jedálňou. Priateľ zje všetko, ale toto toto nedojedol. Raňajky - slabý výber. Odvážila som sa len na vianočku, džem a jogurt. Priateľ skúsil salámu, ktorá nebola ošúpaná z umelej hmoty, no aj tak bola servírovaná. Pri zelenine odrezky, nevyčistená. O plátkovom syre alebo naozajstných cereáliach (tým nemyslým cornflakes a piškóty) sme mohli len snívať. Teplé jedlá sme nechutnali (radšej). Čo sa týka pitia, bola tam rozpustená šumienka. Vrcholom bolo, že hrnčeky na kávu sme videli odložené pod raňajkovými stolmi.
OSTATNÉ - wifi pravidelne vypadávalo
Ešte by som dodala, že čas na raňajky a večeru bol len 1,5hod., čo je minimálne nezvyklé. A ak ste chceli aspoň kúsok uhasiť hlad, treba prísť hneď pri otvorení, lebo Vám jednoducho neostane, a dokladá sa VEĽMI zriadka.
Celkový dojem katastrofálny, neochotný personál, ktorý sa priamo pred recepciou vykecávam, a až po vyzvaní sa venoval hosťom, vôbec to nepridalo na hodnote.

HODNOTÍM VEĽMI ZLE.

Bojnice boli krásne, a ak sa tam vrátim, radšej zainvestujem viac do ubytovania. Radšej nejaký rodinný penziónik, podobných je tam dostatok.Tento hotel už nikdy viac.

  • Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi gabkacoganova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. júna 2016

Nebola som osobne na pobyte v tomto hoteli len na recepcii. Pri vstupe Vas ovanie"vona z kuchyne". Pri rozhovore s recepcnou zazvonil telefon, zdvihla ho a ca 10 min. telefonovala, kym ja som tam stala jak solny stlp. Mohla telefonujucemu povedat nech zavola neskor, ze ma stranku alebo vobec nezdvihnut. Kto ma zaujem o nieco v tomto hoteli, zavola aj neskor. Necudujem sa, ze im zobrali jednu hviezdicku a su len 2-hviezdickovy hotel. Inak wellnes je spraveny na 5. poschodi z izieb:-):-):-):-)
Odporucam riaditelovi sa ist pozriet do Dudiniec - 3-hviezdickove hotely Smaragd a Rubin.
Celkove hodnotenie. 0.

Tip na izbu: vobec tam nesppat
Termín ubytovania: apríl 2016, cestoval(a) sólo
5  Poďakujte používateľovi martha612016.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie