Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otvorené: Zatvorené
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Skvelé

Pekne strávený deň na zámku Bojnice, uplna spokojnosť odporúčame. PS. Privstaňte si kvôli ak... viac informácií

Recenzované: 22. augusta 2020
Macintovci
,
Hamuliakovo, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Milý zamestnanci

Sme veľmi spokojné... Všetci sa nám venovali a boli veľmi ochotný a príjemný... Škoda ze sa tam... viac informácií

Recenzované: 15. augusta 2020
emmamicejova
,
Vranov nad Topľou, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (555)
  
Recenzie (555)
Filtrovať recenzie
555 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
351
139
36
18
11
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
351
139
36
18
11
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4651555 recenzií
Recenzované: 5. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Na nocnu prehlidku sme sa vybrali ked uz bola tma. Prehliadka zamku bola pekna ale mne sa zdalo , ze nie vsetko nam ukazali. Chcel by som vidiet zamok aj cez den a dufam ,ze viac uvidim ale odporucam kazdemu nech si to pozru v noci. Ma to svoje caro.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi amohnansky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SNM_MuzeumBojnice, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení SNM - Múzeum Bojnice.Zodpovedané: 12. septembra 2017

Dobrý deň, ďakujeme veľmi pekne za návštevu nočného zámku. Veríme, že budeme mať príležitosť ukázať vám priestory zámku, jeho zákutia a zbierky aj za denného svetla.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Veľmi pekná a zaujímavá prehliadka. My sme mali aj veľmi milú sprievodkyňu. Len ma mrzí, že nespomenula Pálfyho "slzy". A prosím vás, s deťmi do troch-štyroch rokov tam radšej nechoďte. Jedno malé dievčatko tam skoro rozbilo 600 ročnú vázu.

Dátum zážitku: august 2017
3  Poďakujte používateľovi n4tal14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júla 2017

Bojnický zámok je skvostný a prehliadka úžasná, krásne je aj nádvorie a máte možnosť navštíviť aj pivničné priestory....

Dátum zážitku: jún 2017
1  Poďakujte používateľovi MajaA274.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. júla 2017

Úžasný zámok, jedinečný klenot Slovenska. Lektorka bola vynikajúca, hoci len začínala. Jedinou, ale vážnou pripomienkou je, že prehliadka je príliš rýchla. Ak by ste sa chceli pozastaviť, poobzerať alebo povypytovať niečo navyše, nemáte šancu. Budete meškať za ostatnými a výkladom. Množstvo artefaktov, ktoré majú vlastnú históriu - nespoznaných. Prehliadka trvá 75 minút, čo je na tak rozsiahly zámok málo. Ale žiaľ, komercia nepustí... Je to škoda.

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi MarekL803.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júna 2017

Návštevu Bojnického zámku sme zvolili špeciálne počas Rozprávkového víkendu (rozprávky na hrade) kvôli 6ročnému synovi a zvolili sme dobre. Rozprávky boli dobre zinscenované, kostýmy nápadité, malo to hlavu a pätu a zabavili sa aj dospelí. Otrasný bol však spôsob kupovania lístkov - na lístky som stála dve hodiny vonku v rade, na slnku a bez lavičky... Rovnaký rad sme tam videli aj na druhý deň. Šťastie bolo, že kým ja som stála v rade na lístky, manžel so synom mali možnosť stráviť čas inak (divadelné predstavenie, predstavenie sokoliarov).

Dátum zážitku: jún 2017
1  Poďakujte používateľovi Alexandra L.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia SNM_MuzeumBojnice, Manažér pre styk s verejnosťou v zariadení SNM - Múzeum Bojnice.Zodpovedané: 29. júna 2017

Dobrý deň,

ďakujeme veľmi pekne za návštevu múzea aj spomínaného podujatia. Zároveň ďakujeme aj za vyjadrenie názoru a poskytnutie spätnej reakcie.

Na vybrané podujatia komornejšieho charakteru robí SNM-Múzeum Bojnice rezervácie vstupeniek pre jednotlivcov na presný termín. Žiaľ, len necelých 30% návštevníkov prichádza v súlade s rezervačnými podmienkami na nimi rezervovaný vstup bez meškania. Takýto prístup je ťažko akceptovateľný už aj pri podujatiach s nízkou návštevnosťou, kde je možné presúvať vstupy podľa aktuálnej situácie. Pri podujatí ako Rozprávkový zámok s priemernou dennou návštevnosťou viac ako 2000 osôb by meškanie 70% návštevníkov spôsobilo kolaps.
S podujatím s takto vysokou návštevnosťou súvisia aj situácie, pre ktoré je potrebné prehliadky pozastaviť či obmedziť (zásahy zdravotníkov, príjazdy sanitiek, ...). V prípade rezervácií by aj meškania tohto charakteru spôsobili veľké problémy.

Na základe tohtoročných skúseností ako aj skúseností z minulých ročníkov môžeme konštatovať, že čakacie doby počas pracovných dní prestavujú niekoľko minút. Počas víkendov sa ranných a podvečerných hodinách sa čakacie doby počítajú taktiež na minúty, maximálne desiatky minút. Dlhé, skutočne niekoľkohodinové, čakacie doby zaznamenávame len počas víkendov v najväčšej špičke.

Ešte raz ďakujeme za návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie