Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mám pocit že ľudia ktorý pracujú v tomto podniku nerozumejú tejto profesii.”

Meridiana reštaurácia
Na pozícii č. 5 spomedzi 27 Reštaurácie v Bojniciach
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 6. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Obsluha neprijemna.
Používajú na druhý choď tanieriky z dezertu.
Nemajú šajnu o varení.
Používajú výrazy na jedla ktoré im nepatria.
St.kazačok bol vo varení topka oproti tomuto podniku.
Prosím majiteľa aby si isiel dať obed niekde inde aby videl rozdiel.

Dátum návštevy: marec 2018
3  Poďakujte používateľovi martink6513.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (81)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

303481 recenzií

Zrecenzované: 5. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Miesto posobi velmi pekne na pohlad ale to je asi vsetko. Jedlo by som ocakavala chutnejsie a preciznejsie pripravene, obsluhu rychlejsiu a usmievavejsiu. Napad to bol vyborny no chcelo by to dbat viac na kvalitu jedla.

Dátum návštevy: november 2017
3  Poďakujte používateľovi MichaelaF566.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. októbra 2017

Je to reštaurácia ako ostatné, ale predsa je iná. Nedá sa to popísať, treba zažiť tú atmosféru. Personál veľmi ochotný, prostredie zaujímavé, celkový dojem veľmi dobrý. Vhodné pre rodiny s deťmi, hlavne počas pekného počasia sa deti vyšantia na vonkajšom ihrisku.

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Vpasta M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Prijemna restauracia, prijemny a ustretovy personal, chutne a pekne naservirovane jedlo. Pomer a kvalita na akceptovatelnej urovni.

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi roland_415.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Tato restauracia je naozaj nadherna, velmi vkusne zariadena, terasu maju tiez nadhernu. Jedlo bolo chutne, pekne naservirovane, ale zas to nebol gastronomicky zazitok, z ktoreho by som odpadla. Personal bol taky nemastní, neslaní.

Dátum návštevy: september 2017
Poďakujte používateľovi corderada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Meridiana reštaurácia, si pozreli aj

Bojnice, Trenčiansky kraj
Bojnice, Trenčiansky kraj
 
Bojnice, Trenčiansky kraj
Opatovce nad Nitrou, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Meridiana reštaurácia? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu