Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
zbierka oltárov veža

V bazilike je tiež zbierka starých oltárov, výhľad z veže Vám umožni pozrieť usporiadanie starého... viac informácií

Zrecenzované: pred 1 týždňom
mirroslavv
Krásna bazilika ;-)

Sestra sa tam vydávala. Nadherný kostol a aj z veže je krásny výhľad :-) oplatí sa vidieť :-) Celé... viac informácií

Recenzované: 4. decembra 2019
monika4256
,
Bardejov, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (138)
  
Recenzie (138)
Filtrovať recenzie
138 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
104
30
3
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
104
30
3
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
914138 recenzií
Recenzované: 20. septembra 2017

Určite odporúčam navštíviť, ak ste v Bardejove. Nádherný starobylý chrám, dnu príjemná hudba a výstup na vežu ako bonus. Z veže skvelý výhľad na samotné mesto a okolie.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi ElenitaS129.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Bazilika je ozajstným skvostom ktorý nás absolútne očaril. Neprekážal nám ani poplatok za vstup do bazliky a kúpili sme si lístok sj na vstup na vežu. Bol to naozajstný zážitok. Najprv výstup po úzkom kamennom schodisku a potom po drevenom. Odmenou nám bol nádherný výhľad z drevenej ochodze na veži. Pohľad na historické centrum Bardejova bol prekrásny. Vnútro baziliky je ukážkou majstrovstva našich predkov. Prekrásny je nielen hlavný oltár, ale aj množstvo daľších a taktiež organ. Človek priam cíti Božiu veľkosť.

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi GabikaAderia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Ak ste v Bardejove, treba ju navštíviť. Je to nádhera, skvost. Doporučujem zakúpiť si - foto - aby ste si mohli vyfotit nádherné oltáre a celú baziliku.
Ďakujem pani, ktorá sa nám venovala. Mala perfektný výklad.
Doporučujem vystúpiť na vežu. Sú nádherné výhľady na mesto na okolie.

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi Alenka2404.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 24. februára 2017

Nádherné stredoveké námestie dýchajúce históriou. Veľa príjemných kaviarničiek. Vrelo odporúčam. Námesti Sv. Egídia dominuje pôvodne gotická Bazilika Sv. Egídia

Dátum zážitku: júl 2016
1  Poďakujte používateľovi PeterK8203.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. októbra 2016

Áno, aj východné Slovensko ukrýva veľa krásy a pokladov. Jedným z nich je aj radničné námestie v Bardejove, v ktorom sa nachádza radnica a Bazilika svätého Egídia. Vrelo odporúčam navštíviť tento majestátny kostol. Ak tam už budete tak si vyjdite hore na vežu, odkiaľ je krásny výhľad na mesto a námestie. Kostol spoločne s radnicou pôsobí krásne, vo výhľade vám z ktorejkoľvek strany námestia neprekážajú žiadne stromy alebo stavby. Na námestí je obrovská plocha pešej zóny (v porovnaní s rušným Prešovom alebo Levočou), takže sa môžete kľudne prechádzať hore dole bez strachu, že vás zrazí auto. Odporúčam navštíviť každému, koho zaujímajú jednak sakrálne pamiatky, no toto radničné námestie je skutočne vhodné pre každého, kto si chce spríjemniť nedeľu.

Dátum zážitku: september 2016
1  Poďakujte používateľovi M-Zdeny.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie