Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Príjemná reštaurácia v Bardejove ”

eL cafe bar & restaurant
Na pozícii č. 4 spomedzi 29 Reštaurácie v Bardejove
Cenový rozsah: 4 USD - 21 USD
Opis: Moderná európska kuchyňa. Nechajte sa vtiahnuť do nášho sveta čarovných chutí a vôní, sveta plného vášne a lásky k našej profesii.
Podrobné informácie o reštaurácii
Opis: Moderná európska kuchyňa. Nechajte sa vtiahnuť do nášho sveta čarovných chutí a vôní, sveta plného vášne a lásky k našej profesii.
Zrecenzované: 21. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Moderná a pekne zariadená reštaurácia priamo v centre Bardejova. Výborne jedlo a zaujímavé menu, príjemná obsluha a rovnako celková atmosféra. Nevýhodou je problém s parkovaním (najmä v čase obeda). Určite sa oplatí vyskúšať!

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Andrej141.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (30)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

172130 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 25. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: január 2020
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. júna 2019

Dátum návštevy: jún 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: august 2017
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Marek Č, Manažér v zariadení eL cafe bar & restaurant.Zodpovedané: 11. septembra 2017
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. októbra 2018 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum návštevy: október 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia eLcafebarr, Manažér v zariadení eL cafe bar & restaurant.Zodpovedané: 23. októbra 2018
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli eL cafe bar & restaurant, si pozreli aj

Bardejov, Prešovský kraj
 
Bardejov, Prešovský kraj
Bardejov, Prešovský kraj
 

Navštívili ste eL cafe bar & restaurant? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu