Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Muzeum

Veľmi pekná zbierka umeleckých diel z okolia Bardejova. Expozícia je z obdobia najväčšej slávy a... viac informácií

Recenzované: 13. novembra 2018
Z2482MCmariav
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
navšteva Mesta Bardejov

skvela prechadzka po starobylom krasne upravenom namesti mesta Bardejov učastne zachovale miesto... viac informácií

Recenzované: 23. decembra 2017
Y3147BAjoshuab
Prečítať všetky recenzie (25)
  
Recenzie (25)
Filtrovať recenzie
25 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
10
12
3
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
10
12
3
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2725 recenzií
Recenzované: 23. decembra 2017

skvela prechadzka po starobylom krasne upravenom namesti mesta Bardejov učastne zachovale miesto pre relax kľud odych

Dátum zážitku: október 2017
1  Poďakujte používateľovi Y3147BAjoshuab.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. mája 2017

V bývalej radnici mesta je v súčasnosti umiestnené šarišské múzeum. Goticko-renesančná radnica z o začiatku 15. storočia toho ponúka naozaj veľa. My sme navštívili expozíciu mesta. Nájdete tu množstvo zbierkových predmetov napr. súbor meštianskych epitafov, dielo majstra Pavla z Levoče, prsteň, ktorý darovala Sissi pri návšteve mesta. Nádherná je aj samotná stavba svojou výzdobou, portálmi, kazetovým stropom.

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi peter K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 6. augusta 2018

Dátum zážitku: august 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júna 2018

Dátum zážitku: máj 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. februára 2018

Dátum zážitku: február 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie