Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vyborne jedlo aj obsluha”
Recenzia Trattoria

Trattoria
Na pozícii č. 7 spomedzi 122 Reštaurácie v Žiline
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 24. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Jedlo bolo chutne, vyber jedla bohaty, ochutnali sme pizzu, cestoviny aj risotto. Obsluha velmi ochotna a ustretova.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi LubicaS_12.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (112)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1721112 recenzií

Zrecenzované: 14. decembra 2017

veľmi krásne a chutne a všetci prítomny sa najedli a bola spokojnosť.no a samozrejme aj personal a všetci pritomný maximalna spokojnosť.

Dátum návštevy: november 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi miro621.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 10. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Navštívila som túto pizeriu v júli spolu s mojimi dvoma neterami a synovcom. Ako vždy keď som v tomto super meste, táto reštaurácia má nesklamala. Dali sme si dve pizze a hranolčeky spolu s džbánom studenej limonády. Obsluha bola promptná a veľmi príjemná; deti boli spokojné a ja takisto. Už teraz sa teším na ďalšiu návštevu.

Dátum návštevy: júl 2017
Poďakujte používateľovi EvickaEvicka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 9. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Tratoria je jedna zo 4 ci 5 restauracii pod taktovkou jednych majitelov. Prijemne prostredie, v lete velka terasa vzadu. Siroka ponuka obedoveho menu. Jedlo byva chutne, obsluha rychla.vyborne salaty

Dátum návštevy: august 2017
Poďakujte používateľovi jazuzkabluzka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. marca 2017

Polievka studena, pizza OK, lasagne - priemer. Obsluha - kocky su pekne ale to je vsetko. Majitel by sa mal zamysliet - ci nie je lepsie zobrat kvalifikovany personal a aj mu davat normalnu vyplatu a myslim ze vsetko bude vypadat hned lepsie. A sedeli sme pri tom okienku kde je lampa, na okienku asi 10cm vrstva prachu, na stole namrvene a vsade sol....Takze potreba zlepsenia.

Dátum návštevy: marec 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi TomasD1268.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Trattoria, si pozreli aj

Žilina, Žilinský kraj
 
Žilina, Žilinský kraj
Žilina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Trattoria? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu