Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Najznámejší žilinský kostol

Tento rímskokatolícky kostol je neprehliadnuteľný pre všetkých návštevníkov historického centra... viac informácií

Recenzované: 7. augusta 2019
Jankoaja
,
Zilina, Slovakia
vau

Krásna stavba, pamiatka, kostol, katedrála, nádhera sama o sebe :) Večerná prechádzka bola veľmi... viac informácií

Recenzované: 7. mája 2019
vikino1
,
Bratislava, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (41)
  
Recenzie (41)
Filtrovať recenzie
41 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
22
14
5
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
22
14
5
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51041 recenzií
Recenzované: 28. augusta 2017

V tejto katedrále mala krst moja vnučka. Mám toto duchovné miesto veľmi rada, načerpám energiu a pokoj pri jeho návšteve. Na človeka z tohto priestoru dýcha pozitívne duchovne. *krásne miesto doporučujem.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Marta D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Kostol alebo aj pohľad naň stojí za to najmä vo večerných hodinách keď utícha mestský ruch. Cez deň taktiež neoľutujete. Neviem ako je to zo vstupom dnu ale pri najbližšej návšteve zistím a napíšem recenziu plus pridám fotky :)

Dátum zážitku: máj 2016
1  Poďakujte používateľovi MartinM7931.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. augusta 2016

Pekná sakrálna stavba, výzdoba interiéru tiež. No jemne nám pokazil zážitok jeden pán, čo od nás pri vchode pýtal peniaze a stravné lístky. Sedel vo vnútri a čakal, kým niekto vojde... Ale inak pekná stavba. Škoda, že sme nestihli omšu :)

Dátum zážitku: júl 2016
Poďakujte používateľovi Miskas123.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. decembra 2015

Katedrála Najsvätejšej Trojice je rímsko -katolícky farský kostol v historickom centre mesta Žilina, ktorý bol postavený okolo roku 1400. Vedľa kostola stojí Burianova veža vysoká 46 m.

Dátum zážitku: december 2015
Poďakujte používateľovi Vlasta H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. augusta 2015

Farský kostol je dominantou žiliny určite stojí za to si ho pozrieť hlavne pre kresťanov je to jeden z najkrajších kostolov žiliny

Dátum zážitku: december 2014
Poďakujte používateľovi chobotroman.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie