Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (86)
Filtrovať recenzie
86 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
44
26
12
2
2
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
44
26
12
2
2
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1686 recenzií
Recenzované: 30. septembra 2019

Vynikajúca komunikácia a veľká ochota zo strany hotela pri zabezpečení našich požiadaviek na konferenčný priestor a služby s tým spojené. Ďakujeme za vytvorenie príjemného konferenčného priestoru pre našich kolegov.

Dátum pobytu: september 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Katarina Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júla 2019

Služby hotela hodnotíme vynikajúco až nadpriemerne. :) Promočné menu bolo výborné. Prostredie hotela krásne. Veľmi odporúčame pre rodinne oslavy, svadby a udalosti. :) Veľmi pekne za všetko ďakujeme. :)

Dátum pobytu: júl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi riamaria69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Dubna_Skala, Manažér recepcie v zariadení Hotel Dubna Skala.Zodpovedané: 29. júla 2019

Milá Riamaria69, ďakujeme Vám za recenciu a veľmi nás teší, že ste si pochutili na promočnom menu, ktoré ponúkame. Ďakujeme, že ste sa rozhodli nás navštíviť a budeme radi, ak k nám zavítate opäť.
Katarína Tvrdovská, Room division manager.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. júna 2019

Hotel som mala možnosť navštíviť už 2 krát. priestory hotela sú čisté, obsluha vždy milá. Jedlá z menu a la carte nie vždy pre nás (ale vždy sme si vedeli vybrať - no čo už,nie sme zvyknutý na také kombinácie :) komu vyhovuje také menu určte si pochuti minimálne tak ako my :) vyhovovalo nám aj dvojhodinový wellness len pre seba. môžem len odporúčať. Hotel je dá sa povedať v centre, neďaleko vlakovej stanice. Takže lokalitu tiež hodnotím pozitívne.

Dátum pobytu: február 2019
Poďakujte používateľovi Wivik91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Dubna_Skala, Manažér recepcie v zariadení Hotel Dubna Skala.Zodpovedané: 29. júla 2019

Milá Wivik91, ďakujeme vám, že ste si našla čas na ohodnotenie našich služieb a nesmierne nás teší udelenie plného počtu bodov. Bude pre nás potešením vás opätovne privítať ako nášho hosťa. S pozdravom Katarína Tvrdovská, Room Division Manager.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. februára 2019

Včera som opäť raz bola na večeri v Dubnej skale. Odporučili mi bravčový filet so smotanovou zemiakovou kašou a hubovým ragǔ. Jedlo bolo na tanieri treba hľadať a chuťou nijak neupútalo. Bolo mdlé a obsluha ani nevedela, čo ponúka, hoci sa to volalo filet bolo to z panenka nie zo stehná ako hovorili. Dezert ovocie zapečene bolo úplná katastrofa, polosurové droždím chutiach pena bola viac než sklamaním. Keby bolo na mne nezaplatila by som zaň. Jediné dobré boli oškvarkové pagáčiky. Ak mǒžem odporučiť Túto kuchyňu neriskujte.

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Navigator811541.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Vysoký štandard na izbách. Prakticky a veľmi vkusne zariadené. Sociálny kút perfekt a všetko čisté. Recepcia ok. Reštaurácia dobrá, len slabé doplňovanie menu počas večere a raňajok. Keď sme sa nehnali dopredu bol slabý výber.

Dátum pobytu: apríl 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Roblukac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel_Dubna_Skala, Manažér v zariadení Hotel Dubna Skala.Zodpovedané: 31. júla 2018

Vážený hosť, ďakujeme vám, že ste sa rozhodli pre výber nášho hotela a našli ste si čas na hodnotenie služieb. Nesmierne nás teší vaša spokojnosť a na uvedenom nedostatku zapracujeme. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie