Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (76)
Filtrovať recenzie
76 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
39
23
11
2
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
39
23
11
2
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1676 recenzií
Recenzované: 2. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Izba vyborna, raňajky 10€ a nedokladaju. Kedze som prisiel neskor, ostal velmi chudobny vyber.
za parkovanie pred hotelom dalsi poplatok. nie, toto nebol moj šialok kavy. Neodporucam. clovek sa citi ako dojna krava.

Termín ubytovania: september 2017, cestoval(a) sólo
Poďakujte používateľovi Inspire712100.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2016

Nachadza sa v historickom centre mesta a je tochu komplikovanešjšie dostupný autom a treba sa pripraviť na extra charge za parking čo je však asi normalne v tejto lokalite. Hotel je idealny na niekolkodnove ubytovanie a super volba pre výlety do okolia Žiliny. Hotel je na vysokej úrovni, pohodlne a čisté izby.

  • Termín ubytovania: marec 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi MichalJ441.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. decembra 2015

Najlepšia dovolenka v tomto hoteli s mojou ženou. Super sme si tam oddýchli vďaka skvelému wellnesu. Izby sú pekné, čisté a príjemne zariadené. Ochotný a milý personál tam nesmel chýbať. Som rád že práve do tohto hotelu som zobral svoju ženu.

Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) v páre
3  Poďakujte používateľovi 643majos.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. októbra 2015

Izby pekné, aj keď trošku menšie, čisté a upravené. Služby super, ochotný a milý personál, príjemný wellness v hoteli, ktorý sa dá objedať aj súkromne. Jedlo v reštaurácii na výbornej úrovni. Celkovo malý boutique hotel, ktorému nie je čo vytknúť.

  • Termín ubytovania: september 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi sasienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. júla 2015

Hotel sa nachádza v super lokalite, priamo v centre mesta. Je naozaj pekný, štýlový. Čo ma však zaráža a nemyslím si že pri hoteloch tohto typu to má opodstatnenie, je platba za parking, keďže cena nie je práve najmenšia :) Každopádne, izba aj služby na úrovni, prepálený koberec na zemi v rohu sa dá odpustiť :)

  • Termín ubytovania: august 2014, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Ecstasy262.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie